Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Video clip με τα...ροζ χαρτάκια της Δημοτικής Αστυνομίας!

Κλήσεις παντού στο κέντρο της θεσσαλονίκης...

Οι κλήσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πέφτουν “βροχή» σύμφωνα με τον φίλο YouTuber CRESPO GREEK…ο οποίος και έστειλε τις σχετικές οπτικοακουστικές αποδείξεις με τον δικό του μοναδικό τρόπο σε ένα καλοφτιαγμένο βιντεάκι με τη χρήση κάμερας Gopro hero2-550D.

Γενικά τον τελευταίο καιρό το θέμα του παράνομου παρκαρίσματος ειδικά στο κέντρο των μεγάλων πόλεων είναι μια μάστιγα χωρίς τέλος. Για τα πάντα, όμως, υπάρχει και μια αιτία και γενικά θα πρέπει να αναζητήσουμε τους ενόχους τόσο ανάμεσά μας με τον άσχημη οδηγική κουλτούρα που μας χαρακτηρίζει όσο και στο θέμα της οργάνωσης των μεγάλων πόλεων με τον κακό πολεοδομικό σχεδιασμό, τις ανύπαρκτες δωρεάν θέσεις στάθμευσης και πολλά άλλα που βιώνουμε καθημερινά.

Oi υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης ελέγχουν κυρίως το πολύπαθο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι κλήσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν πέφτουν «βροχή» καθημερινά στην οδό Τσιμισκή, την Μητροπόλεως, τη Λ.Νίκης και στους κάθετους δρόμους. Σε λιγότερο από 20 ημέρες η δημοτική αστυνομία έχει βεβαιώσει πάνω από 7.000 παραβάσεις (σσ. το άρθρο που συνοδεύει το video συντάχθηκε προφανώς τις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας της υπηρεσίας. Απ' ό,τι  είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι βεβαιώσεις παραβάσεων μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 32.000!), αλλά οι έλεγχοι ήδη έχουν επεκταθεί και σε άλλα σημεία της Θεσσαλονίκης.

«Η βούληση της διοίκησης του δήμου είναι να μην κάνει πίσω και να συνεχιστούν οι έλεγχοι ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης. Καθημερινά στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 10.000 παραβάσεις και εμείς βεβαιώνουμε το 1/10 αυτών» είπε ο προϊστάμενος του Τμήματος Αστυνόμευσης, Μιχάλης Αλλαγιώτης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Εντολή για μηδενική ανοχή προς τους υπεύθυνους της δημοτικής αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη έχει δώσει και ο αρμόδιος εισαγγελέας ο οποίος εποπτεύει τους ελέγχους. Ο εισαγγελέας Λάμπρος Τσόγκας έχει δώσει εντολή να σχηματίζονται ακόμη και ποινικές δικογραφίες για όσους παρκάρουν παράνομα στο κέντρο της πόλης.

Ας απολαύσουμε το βίντεο που δημιούργησε ο CRESPO GREEK:www.thesout.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...