Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Απόφαση του Ι Τμήματος κλιμακίου προληπτικού ελέγχου δαπανών του Ελεγκτικού Συνεδρίου εγκρίνει τη καταβολή της προσωπικής διαφοράς σε σχολικό φύλακα

Μια σημαντική πράξη (351/15) του  Ι Τμήματος κλιμακίου προληπτικού ελέγχου δαπανών του Ελεγκτικού Συνεδρίου μας έστειλε συνάδελφος Δημοτικός Αστυνομικός, τον οποίο και ευχαριστούμε. 

Η απόφαση αφορά την έγκριση της καταβολής του χρηματικού εντάλματος που αντιστοιχεί στο ποσό της υπερβάλλουσας μείωσης (προσωπική διαφορά) σε σχολικό φύλακα του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης  Θεσσαλονίκης που επέστρεψε στη θέση του με τον ν. 4325/2015 (νόμος Κατρούγκαλου). Θεωρούμε ή μάλλον θέλουμε να πιστεύουμε ότι η απόφαση αυτή, αν μη τι άλλο, μοιραία θα  (έπρεπε) να συμπεριλάβει και τους Δημοτικούς Αστυνομικούς αφού ισχύουν σε γενικές γραμμές τα ίδια εφόσον, μη ξεχνάμε ότι με τον ίδιο νόμο βγήκαν σχολικοί φύλακες-Δημοτικοί Αστυνομικοί σε διαθεσιμότητα και με τον ίδιο νόμο επανήλθαν στις θέσεις τους. 

Δείτε παρακάτω το σημαντικό έγγραφο που εξασφαλίσαμε:

2 σχόλια :

jackal είπε...

Μπράβο στον φύλακα αντιθέτως με κάποιους φορείς που κοιτάνε τόσους μήνες να μη πιέζουν για το θέμα για όσους επέλεξαν την επιστροφή στη θέση κ κλιμάκιο που κατείχαν. Θα πρεπει να βγεί κ μια απόφαση για τη καταβολή κ όσο υπηρετούσαμε σε άλλο φορέα καθώς η μετάταξη ήταν υποχρεωτική κ η πρ.διαφορά συνεχιζόταν.

christos filippas είπε...

jackal πολύ σωστά αυτά που έγραψες...Φυσικά είναι τεράστια πληγή η προσωπική διαφορά για όλους , ειδικά στις πιο νέες σειρές... μείον 120 ευρώ το μήνα είναι πολλά....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...