Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Μεγάρων: «Προτεραιότητα οι προσλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων για τη συγκρότηση Δημοτικής Αστυνομίας»

Οι πρώτες προσλήψεις της διοίκησης Γρ. Σταμούλη θα αφορούν τη συγκρότηση Δημοτικής Αστυνομίας.

Τον προγραμματισμό προσλήψεων εντός του 2016 αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγάρων, στη συνεδρίαση της Τρίτης.

Τέσσερα άτομα για την συγκρότηση της Δημοτικής Αστυνομίας αποφάσισε η Δημοτική Αρχή να αιτηθεί να προσλάβει, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Γρ. Σταμούλης.

Γενικότερα για τον Δήμο Μεγαρέων, από το 2011 έχουν φύγει 57 υπάλληλοι και δεν έχει προσληφθεί κανείς λόγω απαγορεύσεων μνημονίου και, σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου, ο Δήμος για το 2016 δικαιούται ως δέκα προσλήψεις αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ, με ιεράρχηση οπότε ενδεχομένως να μην εγκριθούν όλοι.

«Οι πρώτοι θα είναι αυτοί που θα στελεχώσουν δημοτική αστυνομία. Θα είναι πολύ χρήσιμη για τη λειτουργία του δήμου, επεσήμανε στο δημοτικό συμβούλιο ο Γρ. Σταμούλης. Είναι ικανοποιητικός αριθμός για ξεκίνημα και βλέπουμε στη συνέχεια για επιπλέον στελέχωση».

Γ. Μαρινάκης: «Μας χλευάζατε αλλά χάρη στο δικό μας προγραμματισμό μπορείτε τώρα να κάνετε προσλήψεις»

Ο προγραμματισμός των προσλήψεων είχε γίνει από την διοίκηση Γ. Μαρινάκη, ο οποίος υπενθύμισε ότι «μας χλευάζατε ότι φτιάχναμε οργανισμό και επιχειρησιακό σχέδιο κουρελόχαρτο και ήταν προχειρότητες. Μας λέγατε ότι «Εδώ έχει καταργηθεί η δημοτική αστυνομία», χάρη σε αυτές τις εγγεγραμμένες θέσεις έχετε εσείς δυνατότητα να προσλάβετε πολύ λίγους υπαλλήλους γιατί ούτε τροχαία έχουμε για το θέμα της στάθμευσης. Αν δεν υπήρχαν θέσεις στον οργανισμό εσωτερικής λειτουργίας τώρα θα κάνατε τροποποίηση. Οι θέσεις σημαντικές για να αναβαθμιστεί το επίπεδο λειτουργίας του δήμου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...