Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Η εγκύκλιος του ΥΠ.ΟΙΚ με θέμα: «Παροχή οδηγιών για την εφαρμογή των διατάξεων του Κεφαλαίου Β΄ του ν. 4354/2015 (176 /Α΄) «Μισθολογικές ρυθμίσεις των υπαλλήλων του Δημοσίου, των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) πρώτου και δεύτερου βαθμού...κτλ.)

Διαβάστε στην παρακάτω εγκύκλιο 48 σελίδων του Υπ. Οικονομικών-Γενικού Λογιστήριου του Κράτους, όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μισθολόγιο 2016, τα νέα μισθολογικά κλιμάκια, πως θα γίνει/έγινε εκ νέου η κατάταξη των υπαλλήλων, τι θα γίνει με την υπερβάλλουσα μείωση του προηγούμενου μισθολογίου αλλά και με τη νέα προσωπική διαφορά που θα προκύψει.
  • Κατεβάστε την εγκύκλιο από ΕΔΩ ή διαβάστε την online παρακάτω:


1 σχόλια :

Evangelos Foudoulakis είπε...

Εαν εχω καταλαβει σωστα, η οποια υπερβαλλουσα μειωση που διατηρειται με το προηγουμενο μισθολογιο θα χρειαστει να " εξαλειφθει " τωρα με το νεο ως νεα προσωπικη διαφορα. Ο μισθος του υπαλληλου παγωνει σε μελλοντικες αυξησεις ωστε να συμψηφιστει η νεα προσωπικη διαφορα

Αντιθετα ο υπαλληλος που δεν διατηρει την υπερβαλλουσα μειωση λαμβανει τις οποιες μικρες αυξησεις συμφωνα και με τις ιδιαιτεροτητες του νεου μισθολογιου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...