Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Ξεκίνησαν οι μεταμεσονύκτιοι έλεγχοι των ΚΥΕ από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης

Φώτο αρχείου dimastin.gr
Βραδινές  περιπολίες για ελέγχους ΚΥΕ που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του Δήμου Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το τμήμα ελεγκτών του Δήμου και την ΕΛΑΣ. Το "μενού", στην πρώτη  κιόλας εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε από μεικτό κλιμάκιο των προαναφερόμενων Υπηρεσιών την Παρασκευή 15 Απριλίου, περιελάμβανε 12 ελέγχους σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ, εστιατόρια, ταβέρνες κτλ). Κατά τους ελέγχους αυτούς, βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις (μηνύσεις) υπέρβασης του επιτρεπόμενου αριθμού καθισμάτων σε εξωτερικούς χώρους, ενώ 2 φορές χρειάστηκε να ενεργοποιηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για παραβίαση ωραρίου αλλά και της στάθμης ήχου. 

Οι νυχτερινές αυτοψίες των μικτών κλιμακίων Δημοτικής Αστυνομίας-ΕΛ.ΑΣ, τα μέλη των οποίων να τονίσουμε ότι συνεργάστηκαν και συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, περιλαμβάνουν τον έλεγχο για την ύπαρξη η όχι νόμιμης άδειας λειτουργίας του καταστήματος, την υπέρβαση ή όχι του αριθμού των καθισμάτων που προβλέπονται από την άδεια λειτουργίας, την κατάληψη  κοινοχρήστου χώρου, την ύπαρξη η όχι εν ισχύ άδειας μουσικής και φυσικά την υπέρβαση ή όχι της στάθμης του ήχου της μουσικής που αναπαράγεται την στιγμή του ελέγχου. 

Οι αυτοψίες Δημοτικής Αστυνομίας-ΕΛ.ΑΣ. στα ΚΥΕ της Θεσσαλονίκης, θα συνεχιστούν και θα ενταθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να διασφαλιστεί το δυνατό περισσότερο η ευταξία στη πόλη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...