Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Δήμο Αρταίων: Μεικτά κλιμάκια περιπολίας από ΕΛ.ΑΣ. και Δημοτική Αστυνομία

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Άρτας Πάρη Νίκου συναντήθηκε χθες το μεσημέρι στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Στην ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν βρέθηκαν θέματα αστυνόμευσης στο Δήμο Αρταίων, όπως μεταξύ άλλων, η συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Δημοτική για τη δημιουργία Μεικτών Κλιμακίων Περιπολίας στο κέντρο της Άρτας κατά τις απογευματινές ώρες και τα πρωινά του Σαββάτου.

Παράλληλα, συζητήθηκαν θέματα στάθμευσης στις περιοχές πέριξ των Βυζαντινών μνημείων της Άρτας, θέματα κοινοχρήστων χώρων, πεζοδρόμων, ηχορύπανσης, μικροπαραβατικότητας από Ρομά, καθώς και σήμανσης (τσιπάρισμα) δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς κ.α.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή για την έως τώρα συνεργασία και την αρωγή της ΕΛ.ΑΣ. στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Δήμου, όπως ο πρόσφατος εορτασμός της Πολιούχου Άρτας και ο 2ος «Δρόμος του Γιοφυριού», ενώ από όλους τονίστηκε πως θα συνεχιστεί και το αμέσως επόμενο διάστημα η πολύ καλή συνεργασία των δυο πλευρών.

Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Αρταίων Κώστας Πατήλας και Χάρης Παπάζογλου, ο υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας Δημήτρης Κορομηλάς, ο Διοικητής Τροχαίας Άρτας Χρήστος Τυρολόγος και η Ανθυπαστυνόμος και υπασπιστής Μαίρη Κοτιλίδα.


*Μας κάνει ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση η απουσία φυσικού εκπροσώπου της Δημοτικής Αστυνομίας. Σε τέτοιες συναντήσεις ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η παρουσία Δημοτικού Αστυνομικού ώστε να ακούγεται πιο εξειδικευμένα η άποψη της υπηρεσίας στα θέματα που απασχολούν. Καλοί οι αντιδήμαρχοι αλλά δυστυχώς πολλές φορές αγνοούν πολλά για υπηρεσιακά θέματα.

Dimastin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...