Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Ολοσέλιδο ρεπορτάζ για τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης στο πρώτο φύλλο της νέας εφημερίδας της πόλης "THESSNEWS" !

Σε μια εποχή που το εγχείρημα της έκδοσης μίας εβδομαδιαίας εφημερίδας, φαντάζει σαν επιχειρηματικό λάθος, τρείς τολμηροί άνθρωποι των Μέσων της Θεσσαλονίκη, δημιουργούν μία εβδομαδιαία εφημερίδα. Κλείνουν τα μάτια στις ελιτίστικες δημοσιογραφικές ανησυχίες, καταγράφουν και αναδεικνύουν τα μεγάλα και άλυτα θέματα που απασχολούν την πόλη τους.


Η νέα εποχή στον τύπο της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το Σάββατο 14 Μαΐου με την κυκλοφορία της THESSNEWS η οποία έχει τιμή πώλησης 2 € και ελπίζει στην θερμή υποδοχή της από τους Θεσσαλονικείς.
Με βασικό άξονα την δοκιμασμένη και έμπειρη πολιτικο-οικονομική συντακτική ομάδα του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  και την υποστήριξη της αθλητικής ομάδας του ARENA RADIO και της Arena press, η THESSNEWS  αναδεικνύει τα θέματα που αφορούν την Θεσσαλονίκη  αλλά και την Βόρεια Ελλάδα
Έχοντας την εμπειρία της ενημέρωσης και της επιχειρηματικότητας ο Λευτέρης Μαρόγλου, o  Στέφανος Διαμαντόπουλος και Νίκος  Πετρουλάκης, διεκδικούν για άλλη μια φορά την κορυφή, στο αναγνωστικό –πλέον- κοινό της Θεσσαλονίκης,  που διψάει για ενημέρωση.
Καλοδεχούμενη και καλοτάξιδη η νέα εφημερίδα της Θεσσαλονίκης η οποία μάλιστα, στο πρώτο της φύλλο, έχει ολοσέλιδο ρεπορτάζ για τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης! 

Διαβάστε το παρακάτω:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...