Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Δήμος Τρικκαίων: Βραδινούς ελέγχους ξεκινά άμεσα η Δημοτική Αστυνομία!

Και βραδινές περιπολίες ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα η Δημοτική Αστυνομία στα Τρίκαλα, με στόχο την τήρηση της Κανονιστικής Διάταξης για τους κοινόχρηστους χώρους.

Ήδη η Δημοτική Αρχή προχωρά στην διαγράμμιση των χώρων που διατίθενται για τραπεζοκαθίσματα των καφετεριών και καταστημάτων εστίασης, ενώ έλεγχοι θα γίνονται και για παρανόμως σταθμευμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμους. Οι κλήσεις δεν θα είναι προειδοποιητικές, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γούλας, αλλά θα συνοδεύονται με χρηματικό πρόστιμο.

Σε ό,τι αφορά τους ποδηλατοδρόμους στην πόλη και την καθυστέρηση στην παράδοση σε κυκλοφορία ως ποδηλατόδρομου της πρώην λεωφορειολωρίδας για το λεωφορείο χωρίς οδηγό, ο κ. Γούλας σημείωσε ότι οφείλεται στην απουσία σαφούς νομοθεσίας. Αναλυτικά, παρότι το δημοτικό συμβούλιο έλαβε πριν αρκετό καιρό την απόφαση, η Περιφερειακή Διοίκηση δεν την ενέκρινε, παρά μόνο πριν λίγες ημέρες, οπότε και ψηφίστηκε νόμος για τους ποδηλατόδρομους. Έτσι, το επόμενο διάστημα αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία νέος ποδηλατόδρομος στα Τρίκαλα, ο οποίος θα ελέγχεται ως προς την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...