Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Βούλα: "Κατέβασε" παράνομη διαφημιστική ταμπέλα του τραγουδιστή Πάνου Κιάμου η Δημοτική Αστυνομία

Στα τέλη του Απριλίου, μια μεγάλη ταμπέλα με το όνομα του δημοφιλή τραγουδιστή Πάνου Κιάμου και τη λεζάντα «Summer Opening 2016 Opening Soon» έκανε την εμφάνισή της στο κτήριο του πρώην κέντρου «Ειρηνικός» στη Βούλα, προκαλώντας την οργή των κατοίκων.


Όχι μόνο γιατί η ταμπέλα, η οποία προμήνυε την άφιξη του Πάνου Κιάμου στην περιοχή για την ερχόμενη καλοκαιρινή σεζόν, θεωρήθηκε παράνομη αλλά και επειδή εξίσου παράνομη κρίθηκε η λειτουργία του νυχτερινού κέντρου, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Ασκληπειό Νοσοκομείο και το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας.

Κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας έκανε αυτοψία στο χώρο του καταστήματος ενώ αργότερα αποκαλύφθηκε η πρόθεση της δημοτικής αρχής να επιβάλει στους υπεύθυνους επιχειρηματίες το ανώτερο πρόστιμο που επιτρέπει ο νόμος, δηλαδή 20.000€. Στο μεταξύ, η ταμπέλα κατέβηκε.

Τη Δευτέρα 16 Μαΐου, το Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επέβαλε πρόστιμο της τάξης των 5.000€ στην επιχείρηση που λειτουργεί το κέντρο για την παράνομη ανέγερση της ταμπέλας που διαφήμιζε την έλευση του Πάνου Κιάμου. Το ποσό του τελικού προστίμου μειώθηκε σημαντικά επειδή η ταμπέλα αποτελούσε «παράνομη υπαίθρια διαφήμιση» και όχι «ρύπο», ο δήμαρχος όμως της Βούλας έκανε λόγο για «σφοδρό πεδίο αντιπαράθεσής» καθώς το μείζον ζήτημα της τοποθεσίας του κέντρου παραμένει άλυτο.

Από την πλευρά του ο κ. Κιάμος δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια δήλωση σχετικά με το συμβάν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...