Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Ανεξ. Σωματείο Κορυδαλλού «ΠΑΝ.ΕΝ.ΠΤΥΧ.ΥΕΦΚΚ» : Επίσκεψη και δωρεά ρουχισμού στο Κέντρο Φιλοξενίας ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν».

Την Παρασκευή 20-05-2016 αντιπροσωπία και μέλη του Ανεξάρτητου Σωματείου της Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΥΕΦΚΚ», επισκέφθηκαν το Κέντρο Φιλοξενίας ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», προκειμένου να παραδώσουν δωρεά ρουχισμού που εξασφαλίσαμε από την εταιρεία BodyMove , για τα 23 παιδάκια του ιδρύματος, 13 για αγόρια και 10 για κορίτσια, με ανάλογα των ηλικιών τους μεγέθη, αλλά και προσφορές απλών μελών του σωματείου μας.

Έγινε ξενάγηση στους χώρους, τις αίθουσες και τους κοιτώνες, από την Διευθύντρια του κέντρου, όπου και διαπιστώθηκε το άριστο και πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται από όλους για αυτά τα παιδιά. Ακολούθησε μακρά συζήτηση για τα καθημερινά προβλήματα και για τις ανάγκες που προκύπτουν. Συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ομάδα εθελοντισμού από μέλη του σωματείου μας, προκειμένου να σταθούμε αρωγοί σε απλά καθημερινά πράγματα, που όμως είναι σημαντικά για την λειτουργία του προγράμματος του κέντρου και της διαβίωσης των παιδιών. 

Το σωματείο μας, διαβεβαίωσε τη διεύθυνση του κέντρου φιλοξενίας, ότι θα συμβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο και σε διαφόρους τομείς στο δύσκολο έργο που επιτελείται ανανεώνοντας το ραντεβού μας. Ακολούθησε παιχνίδι φυσικά με τους μικρούς πρωταγωνιστές με πολύ γέλιο, ενθουσιασμό και χαρά!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...