Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Βόλος: Στα χέρια με οδηγό ήρθε ο Μπέος επειδή είχε σταθμεύσει για φορτοεκφόρτωση σε λεωφορειολωρίδα (βίντεο)!

Επίθεση του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος οδηγού, ο οποίος είχε σταθμεύσει για λίγα λεπτά το φορτηγάκι τους στην οδό Δημητριάδος στο Βόλο, κατέγραψε η κάμερα του thenewspaper.gr. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μπέος διέκρινε το παράνομα παρκαρισμένο φορτηγάκι και τον ιδιοκτήτη του να κάνει φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων σε κατάστημα της περιοχής. Ο δήμαρχος, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία, σταμάτησε και ζήτησε τον λόγο. Ο οδηγός τότε αντέδρασε τονίζοντας ότι θα παραμείνει στο σημείο για λίγα λεπτά, ωστόσο η απάντηση αυτή δεν άρεσε στον κ. Μπέο, ο οποίος πιθανότατα θα ερχόταν στα χέρια -αν δεν τον συγκρατούσε ο σύμβουλός του Γιώργος Σκλιάς- με τους επιβάτες του οχήματος.

Δείτε το βίντεο:ΔΗΛΩΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Από τη μια η ζέστη, που επιδεινώνει τις κρίσεις στους κάθε είδους υστερικούς, από την άλλη η είδηση της δικαστικής άρσης των περιορισμών σε βάρος μου, οδήγησαν το θηλυκό Μητσοτάκη σε μια ακόμα επίδειξη δημοσιογραφικής ξεφτίλας, φυσικά με μια βρόμικη και ανέντιμη σε βάρος μου επίθεση.

Ως αιρετός Δήμαρχος Βόλου και ως απλός πολίτης, με γνήσιο και καθημερινό ενδιαφέρον για την πόλη μου, σε αντίθεση με τους «γραβατάκηδες» που κορόιδευαν χρόνια τώρα την κοινωνία, σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Δημητριάδος, αντιλήφθηκα την παρανομία ενός συμπολίτη, που στάθμευε παράνομα και δημιουργούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο και, μάλιστα, είχε και προκλητική συμπεριφορά προς άλλους πολίτες που δικαιολογημένα του έκαναν παρατηρήσεις.

Στις παρατηρήσεις που του έκανα, αντέδρασε έντονα και εκτός ορίων και όταν προσφύγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα, αντελήφθη το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη και φυσικά δεν προχώρησε καμία άλλη διαδικασία, γιατί στόχος μου δεν είναι  να τιμωρούνται οι πολίτες, αλλά να λειτουργεί η πόλη προς δική τους ωφέλεια.

Αυτή είναι και η διαφορά μας με αυτούς που υπερασπίζονται τα γνωστά πια σε όλους δημοσιογραφικά σκουπίδια, τα οποία καθημερινά ευτελίζουν κάθε έννοια ανεξάρτητης και αντικειμενικής ενημέρωσης, εν ονόματι της διαπλοκής που πρόθυμα υπηρετούν.

Σημ. Για του λόγου το αληθές, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη, από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και όσα καταγράφηκαν. Αλλά βέβαια μόνο αυτό δεν είναι το ενδιαφέρον τους…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...