Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Hράκλειο: Επιχειρηματίας έκαψε το μπλοκάκι γυναίκας τροχονόμου γιατί του έκοψε κλήση

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε ένας επιχειρηματίας από την Κρήτη, αφού είχε μια πολύ περίεργη αντίδραση στην απόφαση μιας γυναίκας τροχονόμου να του βεβαιώσει κλήση για παράνομα σταθμευμένο όχημα.

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, ο οποίος τα έβαλε με γυναίκα τροχονόμο και αφού της άρπαξε το μπλοκ με τις κλήσεις, στη συνέχεια του έβαλε φωτιά! Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα κοντά στην πλατεία Κορνάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η τροχονόμος και μια δημοτική αστυνομικός έκαναν ελέγχους για παρανόμως σταθμευμένα οχήματα. Κάποια στιγμή, διαπίστωσαν ότι ένα δίκυκλο είχε σταθμεύσει στο πλακόστρωτο.

Τη στιγμή που η τροχονόμος άρχισε να βεβαιώνει την κλήση, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ο ιδιοκτήτης του οχήματος που την είδε, της έπιασε αρχικά το χέρι και της επιτέθηκε φραστικά. Κάποια στιγμή, αφού είδε ότι η αστυνομικός συνέχιζε τη δουλειά της, της άρπαξε το μπλοκ και του έβαλε φωτιά. Αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο τον συνέλαβαν για απείθεια. Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο από όπου πήρε αναβολή και του ορίστηκε δικάσιμος. 

patris.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...