Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

Ρεπορτάζ του STAR στη κηδεία της αδικοχαμένης Ματίνας - Τι ανέφερε η μητέρα της για το δυστύχημα

Ο  τραγικός επίλογος της δημοτικής υπάλληλου, η οποία σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος, καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έκανε κόντρες στην Αργυρούπολη, γράφτηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ελληνικό. 

Η Ματίνα Νικολάου συνοδεύτηκε στην τελευταία της κατοικία από μοτοσικλετιστές της δημοτικής αστυνομίας.Τραγική φιγούρα η μητέρα της αλλά και οι συγγενείς της, οι φίλοι της που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως έχασαν τον δικό τους άνθρωπο.

Οι δήμαρχοι του Ελληνικού, της Βάρης και της Γλυφάδας τίμησαν την άτυχη γυναίκα που «έφυγε» σε ηλικία 34 ετών, δίνοντας το «παρών» στην κηδεία της.

Δείτε το video: 


Δείτε επίσης, τι ανέφερε η κυρία Σοφία, η μητέρα της Ματίνας, την Παρασκευή σε σχετικό ρεπορτάζ του STAR:

Συγκλονισμένη η κυρία Σοφία η μητέρα της άτυχης δημοτικής αστυνομικού περιγράφει στην κάμερα του STAR και τον Βαγγέλη Γκούμα τον τρόπο με τον οποίο έχασε την ζωή της το μονάκριβο κορίτσι της. Η Ματίνα η δημοτική αστυνομικός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που έκανε κόντρες στην Αργυρούπολη.

«Για μένα είναι δολοφόνοι, διότι το σημείο αυτό, χειμώνα-καλοκαίρι είναι γεμάτο κόσμο!» λέει η μητέρα της.

Η Ματίνα εκείνη την μοιραία ημέρα έπεσε στο καθήκον. Συνόδευε τα παιδιά που περνούσαν τον δρόμο απέναντι από το γυμναστήριο της περιοχής. Όταν ξαφνικά δυο άτομα που έκαναν κόντρες έχασαν τον έλεγχο των αυτοκινήτων με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να ακολουθήσει μια τρελή πορεία και να παρασύρει την άτυχη γυναίκα.

Η κυρία Σοφία δείχνει τις φωτογραφίες της μονάκριβης κόρης της και προσπαθεί να πάρει δύναμη για να αντιμετωπίσει την πιο δύσκολη μέρα, την αυριανή. Την ημέρα που θα αποχαιρετήσει για πάντα το παιδί της.

Δείτε το video:


Πηγή: star.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...