Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Δήμος Αθηναίων : Παράταση ωραρίου από Σεπτέμβριο για την ακινητοποίηση οχημάτων με τροχοσφικτήρες από τη Δημοτική Αστυνομία

Επεκτείνει από 1ης Σεπτεμβρίου ο Δήμος Αθηναίων το ωράριο εφαρμογής της δαγκάνας. Έτσι, οι δαγκάνες θα τοποθετούνται πλέον από τις 7:00 το πρωί έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα, και όχι έως τις 19:00, που ισχύει σήμερα.

Ο νυχτερινός παραβάτης δεν θα μπορεί να πληρώνει το πρόστιμο αυθημερόν, καθώς τα ταμεία κλείνουν στις 7 το απόγευμα, έτσι θα επιβαρύνεται και με το κόστος φύλαξης σε ιδιωτικό γκαράζ, το οποίο ανέρχεται στα εκατό ευρώ.

Να προχωρήσει και η Τροχαία στην εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου καλεί την ΕΛ.ΑΣ. ο τμηματάρχης Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της Δημοτικής Αστυνομίας Θάνος Τάτσης.

Σημειώνεται ότι, από την ημέρα εφαρμογής του μέτρου με τις δαγκάνες, τοποθετούνται καθημερινώς από 2 έως 4 σε οχήματα που επιδίδονται σε αντικοινωνική στάθμευση, όπως ράμπες ΑΜΕΑ, πλατείες και πεζόδρομοι, σε κεντρικές οδούς και πλατείες (Πλ. Συντάγματος, Πλ. Κλαυθμώνος, Πλ. Κοτζιά, Πλ. Περσεφόνης, Λ. Βασ. Αμαλίας).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...