Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Ερωτηματολόγιο για τη Δημοτική Αστυνομία

Έχουμε τη χαρά, να φιλοξενούμε στο Dimastin.gr, για άλλη μια φορά, στα πλαίσια μεταπτυχιακής εργασίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ένα ερωτηματολόγιο για τη Δημοτική Αστυνομία! Συγκεριμένα, το ερωτηματολόγιο, το οποίο σας καλούμε φυσικά να συμπληρώσετε online, αφορά τις επιπτώσεις για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, από την κατάργηση και την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας. 

Η συμμετοχή των συναδέλφων είναι πολύ σημαντική για να δώσει φως στις συνέπειες που είχε για το ανθρώπινο δυναμικό η κατάργηση και η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας. 

Το ερωτηματολόγιο, το οποίο έχει αποκλειστικά ερευνητικό σκοπό και οι απαντήσεις είναι ανώνυμες, είναι πόλυ σύντομο,  γιατί σχεδιάστηκε αρχικά με σκοπό να διανεμηθεί σε έντυπη μορφή και δεν έπρεπε να ξεπερνά τις 2 σελίδες. Από τους ερωτώμενους απαιτεί μόνο 3-5 λεπτά από το χρόνο τους και την πολύτιμη εμπειρία τους πάνω στο θέμα. Η κοπέλα που μας το απέστειλε προς ανάρτηση στο site μας, είναι δημόσιος υπάλληλος σε Αποκεντρωμένη Διοίκηση της χώρας, μέσω της οποίας ήρθε σε απαφή με συναδέλφους Δημοτικούς Αστυνομικούς που μετατάχθηκαν μαθαίνοντας από πρώτο χέρι, όλη την ιστορια της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας (και το τι ...τραβήξαμε όλοι μας από αυτή την απόφαση του Μητσοτάκη), αποφασίζοντας μάλιστα να την αποτυπώσει γραπτώς με αφορμή μεταπτυχιακή της εργασία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

 Πατήστε ΕΔΩ για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για τη Δημοτική Αστυνομία. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...