Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

«Δύο μέτρα και δύο σταθμά για την ένταξη στην Ελληνική Αστυνομια;» - Επιστολή στο policenet.gr
Δημοσιεύουμε επιστολή αναγνώστριας που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του policenet.gr :
«Αγαπητό policenet, πήρα την απόφαση να γράψω αυτή την επιστολή περιμένοντας απάντηση απο την φυσική και πολιτική ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας, διότι απο τι φαίνεται οι πολίτες αυτής της χώρας αντιμετωπίζονται διαφορετικά. 
Το 2011 βγήκε η προκηρυξη των ειδικών φρουρών και στα προσόντα-κριτήρια απαιτούνταν όριο ηλικίας εως 28 ετών, χωρίς δερματοστοιξία και ύψος ανεξαρτήτου φύλλου το 1.70 δηλαδή όμοιο για γυναίκες αλλά και για άντρες. 
Διαβάζοντας τα εν λόγω κριτήρια δυστυχώς αποκλειόμουν λόγω ύψους καθότι είμαι 1.68 και ενώ ήθελα να υπηρετήσω στην αστυνμία, δεν γινόταν λόγω ύψους. 
Όμως έπειτα απο ενημέρωση που είχα προ ολίγων ημερών, έμαθα οτι οι δημοτικοί αστυνομικοί που εισήλθαν στην αστυνομία, μπήκαν άλλα κριτήρια απο αυτά που έλεγε η προκύρηξη δηλαδη ύψος το 1.65 για τις γυναίκες και οχι το 1.70 που απαιτείται. 
Συνεπώς ρωτώ έχει τροποποιηθεί το ύψος στα σώματα ασφαλείας?
Και αν ναι για ποίο λόγο δεν βγαίνει προκύρηξη να μπορέσουμε και εμείς που είμαστε άνεργες να κάνουμε τα χαρτιά μας με αυτά τα όρια ? 
Για ποιό λόγο άλλαξαν τα όρια ύψους για τους δημοτικούς αστυνομικούς ? 
Εγώ προσωπικά νιώθω πικρία για αυτήν την χώρα.
Ελπίζω κάποιος αρμόδιος να κάνει κάτι.»

2 σχόλια :

23 είπε...

Θα σου δωσω εγω την απαντηση. Αλλαξαν τα μετρα και τα σταθμα γιατι το κρατος εχει γινει πιο σκατα απο τοτε.

kostas fotis είπε...

Δηλαδή ολοι οι ειδικοί φρουροί που μπήκαν είναι μάχιμοι ...δεν έχουν βάλει κανένα βίσμα για τοποθέτηση...κ σας πειράζει που μια κοπέλα είναι κάτω από 1.70...είδα κ κάτι παλικάρια που είναι 1.70 με το ζόρι....
Κ τα παράπονα σας στον Μητσοτάκη...ενείς άλλα επιλέξαμε κ αλλού μας στείλανε...οπότε κοιτάχτε τα χάλια που έχετε κ αφήστε τους Δ.Α.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...