Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Κουρουμπλής: Το ν/σ «πολυεργαλείο» για την Αυτοδιοίκηση και το τηλεφώνημα Πατούλη

«Πολυεργαλείο» για την καθημερινότητα και τα προβλήματα που συνεχώς προκύπτουν στον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας των δήμων χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο για την Αυτοδιοίκηση ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε δηλώσεις του από τα Γιάννενα. Ο υπουργός τόνισε πως πρόκειται για ένα νομοσχέδιο με περίπου 170 άρθρα, το οποίο είναι προϊόν συζήτησης με την τοπική Αυτοδιοίκηση και τις Περιφέρειες.

Μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν υπάρχουν αντιδράσεις, είπε: «Με παίρνει ο κ.Πατούλης από τις Βρυξέλλες και μου λέει, μην διανοηθείς να σταματήσεις την διαδικασία του νομοσχεδίου».

«Όπως ξέρετε, επιχειρούμε μια πολύ μεγάλη μεταρρύθμιση, αλλά δεν θέλουμε να είναι μια μεταρρύθμιση που δεν πατάει γερά στα πόδια της, γι’ αυτό οφείλουμε να ακούμε όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν εμπειρίες, πλούτο ιδεών και απόψεων, πάνω σε αυτά τα ζητήματα» είπε.

Πρέπει να σημειωθεί ωστόσο, πώς σύμφωνα με ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr, το οποίο επιβεβαίωσε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, το πολυνομοσχέδιο παραπέμπεται στις «καλένδες» καθώς δεν πρόκειται να φθάσει στη Βουλή με αυτή τη μορφή του.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...