Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Μητέρα Σταματίνας: «Διέλυσαν το παιδί μου»

Για την μοναχοκόρη της, τον «άγγελο της» όπως την αποκαλεί, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου η Σοφία Καλομενίδου, η μητέρα της 34χρονης καλλονής δημοτικής αστυνομικού, που το περασμένο καλοκαίρι έχασε την ζωή της στην Αργυρούπολη, όταν θυσιάστηκε για να σώσει παιδάκια από αυτοκίνητα που είχαν χάσει τον έλεγχο.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η Ματίνα Νικολάου την μοιραία ημέρα, συνόδευε παιδάκια στο κολυμβητήριο, και είχε μόλις ανέβει στο πεζοδρόμιο, όταν δυο αυτοκίνητα που φέρονται να έκαναν κόντρες, έχασαν τον έλεγχο. Το ένα εξ΄αυτών, έφυγε από τον δρόμο, έσπασε τα κολονάκια και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο, η 34χρονη δημοτική αστυνομικός έβαλε μπροστά το σώμα της ασπίδα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί για 50 ολόκληρα μέτρα.

Μετά από την τεράστια μάχη που έδωσε για 8 ημέρες, η Ματίνα υπέκυψε στα τραύματά της.

Τραγική σύμπτωση; Το σπίτι της μητέρας της ήταν μόλις 300 μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος:

«Καθόμουν, μιλούσα με τη νύφη μου και ξαφνικά ακούμε ένα γκαπ και πεταγόμαστε έξω. Κάνω το σταυρό μου και λέω: Παναγία μου μην έχει χτυπήσει κάνα παιδάκι κάνας άνθρωπος! Και τελικά ήταν το παιδί μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θόρυβος ήταν αυτός που άκουσα! Όταν μου είπαν ότι χτύπησε, νόμιζα ότι οδηγούσε με το περιπολικό του δήμου. Δεν ήξερα ότι την είχαν διαλύσει. Ήταν παντού διαλυμένη. Όλο το μωρό μου ήταν σμπαράλια. Πώς θα ζούσε;!» αναρωτήθηκε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της.

Η 34ΧΡΟΝΗ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ:

Η Ματίνα ήταν μια κοπέλα που είχε σπουδάσει οικονομικά, μιλούσε τέσσερις ξένες γλώσσες και είχε «χτυπηθεί» από την μοίρα, καθώς πριν τρία χρόνια είχε χάσει τον σύζυγό της από καρκίνο:

«Παντρεύτηκαν το 2005. Έζησαν τέσσερα χρόνια στο σπίτι της πεθεράς της μέχρι να ετοιμαστεί το σπίτι που είχαν αγοράσει. Μπήκαν στο νέο τους σπίτι τον Αύγουστο και Σεπτέμβρη ήρθε ο καρκίνος. Τώρα είναι μαζί του» είπε η μητέρα της.

Μάλιστα, η κυρία Σοφία Καλομενίδου αποκάλυψε πως έχει κινηθεί νομικά εναντίον των δυο οδηγών, τονίζοντας πως «ήταν φίλοι μεταξύ τους. Τελείως συμπτωματικά ήταν εκεί εκείνη την ώρα;»

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ:

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή, ο δικηγόρος της άλλης πλευράς και συγκεκριμένα του πρώτου οχήματος, ανέφερε ότι οι οδηγοί δεν έκαναν κόντρες:

«Η δικογραφία είναι σε εξέλιξη, ενώ η Τροχαία ακόμα δεν έχει καταλήξει κάπου. Ακόμα δεν έχουμε πάρει αντίγραφα για να απολογηθούμε» είπε, προσθέτοντας πως:

«Σε καμία περίπτωση δεν γινόντουσαν κόντρες. Μιλάμε για ένα παιδί 20 ετών που κυκλοφορούσε ένα όχημα μοντέλο του 1992. Δεν ήταν εφικτό να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα σε καμία περίπτωση. Δεν έτρεχε!»

Δείτε το σχετικό video από την συνέντευξη της μητέρας της Σταματίνας:www.star.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...