Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Δήλωση "πόθεν έσχες" πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά ΟΛΟΙ οι πρώην και νυν Δ.Α. που υπηρέτησαν εντός του έτους 2015 στην ΕΛ.ΑΣ.

Και η αλήθεια είναι, αν και πρόκειται για ηλεκτρονική δήλωση, ότι μιλάμε για μια απίστευτη διαδικασία στην οποία πρέπει υποχρεωτικά να συμμετάσχουν και να υποβληθούν και οι Δημοτικοί Αστυνομικοί που επέστρεψαν  στους δήμους, αλλά και οι π.Δ.Α. που είτε επέστρεψαν στους δήμους ως διοικητικοί υπάλληλοι, είτε, με το νόμο Κατρούγκαλου, μετατάχθηκαν σε άλλους φορείς, εφόσον φυσικά, κατά το έτος 2015, υπηρέτησαν, ως ιδιαίτερης κατηγορίας προσωπικό, στην Ελληνική Αστυνομία. 

Εμείς, βρήκαμε τη σχετική εγκύκλιο και σας τη παραθέτουμε ώστε να πάρετε μια γεύση από αυτά που πρέπει να βρείτε για να είστε σε θέση να υποβάλετε ορθά τη δήλωση "Πόθεν έσχες".
Καλό κουράγιο...

3 σχόλια :

Giorgos M είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ...ΤΟ 2015 ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡ.ΕΤΟΣ 2014, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΤΙ; ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤO ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ "ΕΠΟΠΤΕΥΩΝ... ΚΛΠ" ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ 4,5 ΤΟ 2015 (TOYΣ 6 ΤΟΥ 2014 ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ...) ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΥΤΕ Π.Υ. ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΤΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ (ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ). ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΦΕΚ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, Π.Δ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΥΓΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΜΕ (ΔΕΝ ΜΕΤΑΤΑΧΘΗΚΑΜΕ), ΑΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Η ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ: 1. ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΠΟΘΕΝ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ, 2. ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ 4,5 ΜΗΝΕΣ; EΛΕΟΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ;;;

jackal είπε...

Γιατί οι μισθοί 660 ευρώ που μας έδιναν ήταν υψηλοί και πρέπει να φανούν τα πάντα.

niksar είπε...

λέει να ενημερωθουν οι δημοτικοί αστυνομικοί που ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ η΄ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ στην υπηρεσια ΣΑΣ ,οι οποίοι υπηρετούσαν το έτος 2015 στην Ελληνική Αστυνομία .Με τις διατάξεις του 4325/2015 άρθρο 19 λοιπόν Κατ' εξαίρεση τριακόσιες πενήντα (350) θέσεις από τις συσταθείσες... καταλαμβάνονται από ισάριθμους πρώην δημοτικούς αστυνομικούς που είχαν ενταχθεί στην Ελληνική Αστυνομία. άρα ποιοι επανήλθαν ή τοποθετηθηκαν στην ελλας οι οποίοι υπηρετούσαν το έτος 2015 εκεί και με το νόμο 4325/15 επανήλθαν στην υπηρεσλια τους(οράτε σας)??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...