Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κινητικότητα στο δημόσιο - Το τελικό κείμενο

Yπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υποχρεώσεις των προσώπων που διορίζονται στις θέσεις των άρθρων 6 και 8 του ν. 4369/2016, ασυμβίβαστα και πρόληψη των περιπτώσεων σύγκρουσης συμφερόντων και άλλες διατάξεις». Υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ενώ κατά ψήφισαν ΧΑ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων.

Στην καταληκτική της ομιλία η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη κατηγόρησε τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ «για το ρουσφετολογικό, κομματοκρατούμενο, γραφειοκρατικό και αντιπαραγωγικό δημόσιο» που, όπως είπε, παραλάβε η τωρινή κυβέρνηση.

Παράλληλα, απαντώντας στις επιφυλάξεις της αντιπολίτευσης, διαβεβαίωσε ότι «η μεταρρύθμιση θα ολοκληρωθεί, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τη δημόσια διοίκηση και τους εργαζομένους της».

Το τελικό  κείμενο του νομοσχεδίου για την κινητικότητα μετά τις νομοτεχνικές αλλαγές και με ενσωματωμένες τις υπουργικές αλλά και τις βουλευτικές τροπολογίες που έγιναν δεκτές, μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

1 σχόλια :

malik tomas είπε...

Εμείς που επιστρέψαμε Δημοτική Αστυνομία, δεσμευόμαστε από τη διετία ως "μετατασσόμενοι"? Δλδ, μπορούμε να συμμετέχουμε ΜΟΝΟ στον τρίτο κύκλο της κινητικότητας?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...