Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

Ανοιχτή επιστολή π.Δ.Α. των κ.κ. στο dimastin «τελικά είστε όλοι ίδιοι!»

Αγαπητό dimastin. Θα ήθελα μέσα από αυτή την επιστολή να εκφράσω την οργή μου, αλλά και την οργή των υπολοίπων συναδέλφων μου.

Τον Ιούνιο του 2013,όλοι εμείς οι δημοτικοί αστυνομικοί γίναμε μάρτυρες της κατάργησης της υπηρεσίας δημοτικής αστυνομίας μέσα σε ένα βράδυ...σε ένα βράδυ αλλάξανε οι ζωές μας και μπήκαμε σε καθεστώς διαθεσιμότητας, κοινώς προς απόλυση....Άτομα με προσόντα, που η πρόσληψη τους έγινε μέσω ΑΣΕΠ, με όρεξη για προσφορά στον πολίτη...και ο τότε υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.  Μητσοτάκης είχε την ιδέα να στείλει δημοτικούς αστυνομικούς στις φυλακές!!!! Ή αποδέχεστε τη θέση ή απολύεστε!!! Δια της βίας μετακίνηση στις φυλακές!!!! Υπό το φόβο της απόλυσης και με ένα μέλλον που δεν μας περίμενε τίποτα άλλο εκτός από ΑΝΕΡΓΙΑ.... Δεχτήκαμε αυτές τις θέσεις και σήμερα υπομένουμε τις συνέπειες αυτής της απαράδεκτης μετακίνησης...οικονομική εξαθλίωση, καθώς η μετακίνηση μας ήταν εκτός του τόπου μόνιμης διαμονής μας, ενώ παράλληλα συνοδευόταν από μείωση του μισθού μας, οικογένειες διαλύθηκαν και παραμένουν χωρισμένες 3 χρόνια τώρα εξαιτίας της μετακίνησης σε άλλο τόπο..Και βέβαια ας μην ξεχνάμε οτι το αντικείμενο εργασίας της δημοτικής αστυνομίας δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό των φυλακών..τι σχέση θα μπορούσε να έχει άλλωστε η βεβαίωση παραβάσεων για παράνομη στάθμευση με αυτό της φύλαξης ποινικών κρατουμένων;...ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μας καταδίκασαν ερήμην μας σε ΙΣΟΒΙΑ. ..

Εν συνεχεία το 2015 πιστέψαμε τα λόγια των υπουργών και βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ....Άρση των αδικιών, επανάσταση της υπηρεσίας μας και όλοι πίσω....Κατάργηση του νόμου Μητσοτάκη, επιστροφή στις θέσεις μας προ διαθεσιμότητας!!!!Όχι μόνο δεν έγινε αυτό...Αλλά είδαμε τον υπουργό κ.Βεναρδακη Χριστόφορο και τώρα τη νέα υπουργό κ.Γεροβασιλη Όλγα να συνεχίζουν και την κινητικότητα του κ.Μητσοτακη και να την αποδέχονται κιόλας....αφήνοντας μας να σαπίσουμε στις φυλακές για πάντα. .Ανθρώπους με πτυχία, εκπαιδευμένοι και έμπειροι, πάντα στην υπηρεσία του πολίτη. . Τελικά είστε όλοι ίδιοι!!!! Αλλά να θυμάστε πάντα ότι εμείς οι δημοτικοί αστυνομικοί ΔΕΝ ξεχνάμε!!!!ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είστε ίδιοι!!!Και όσο γρήγορα ανεβήκατε με τις δικές μας ψήφους...τόσο γρήγορα θα πέσετε!!! Ντροπή σας..Σύντομα θα δείτε την οργή των δημοτικών αστυνομικών να ξεχειλίζει παντού....όπως και στις κάλπες...

Με εκτίμηση,
 πρώην δημοτικός αστυνομικός 
που υπηρετεί σε κκ...

2 σχόλια :

ristas ristakis είπε...

δικιο εχεις συναδελφε, όμως αυτοι ρητα αναφερουν οτι θα ενσωματωθειτε στην 2η κινητικοτητα (μπορει και να σας κοροιδευουν, θα φανει) και απο την αλλη δυστυχώς ο κουλης δεν νομίζω ότι έχει διάθεση να σας φερει πισω, το αντιθετο μαλιστα. οποτε αναμεσα σε δυο κακα πρέπει να διαλεξεις το λιγοτερο κακο.

Lans είπε...

Είπα να μην σχολιάσω αλλά δεν άντεξα.. Φίλε συνάδελφε, η δημοτική αστυνομία δεν ήταν και δεν είναι βεβαίωση παράνομης στάθμευσης είναι πολλά παραπάνω, απλά πολλοί από εμάς το έχουν εισπράξει έτσι και κατ επέκταση το ίδιο πιστεύει και ο κόσμος έξω. Επειδή ήταν πολλά παραπάνω μας πήγαν σε αστυνομία, σε φυλακές και δεν ξέρω εγώ που αλλού. Όταν κάποιοι λέγανε ότι ο θεσμός δεν πάει καλά, βγαίνατε και κράζατε και βρίζατε και δεν θέλατε να αλλάξει τίποτα. Ε να που άλλαξε τελικά, προς το χειρότερο, αφού δεν θέλατε να το αλλάξουμε εμείς.

Γνώμη μου είναι ότι καλύτερα να μην γυρίσετε πίσω. Καλύτερα να πάτε σε καμιά άλλη υπηρεσία, έστω, γιατί η δημοτική πόσο θα αντέξει. Είναι ακριβώς όπως καταργήθηκε, δεν έχει αλλάξει τίποτα, μην σου πω είναι χειρότερα από πριν. Για τους ίδιους λόγους θα ξανακαταργηθεί.

Για την κινητικότητα που λέει ότι θα πάρετε μέρος το 2018, καταλαβαίνεις κι εσύ ότι είναι κοροιδία. Το 2018 θα έρθουν στην κυβέρνηση οι άλλοι και ακόμα και αν σας αφήσουν να πάρετε μέρος στην κινητικότητα, εφόσον γίνουν προσλήψεις;; πάλι δεν σημαίνει ότι θα φύγετε γιατί πρέπει να υπάρχουν άδειες θέσεις αλλού που θα σας δεχτούν... και πόσοι θα φύγουν;

Κινητοποιήσου με άλλους τρόπους αν θες να πετύχεις κάτι γιατί τις δακρύβρεχτες επιστολές δεν τους δίνει σημασία κανείς. Οι απειλές για τις κάλπες πάλι τους αφήνουν ασυγκίνητους. Τι θα κάνεις δηλαδή; Θα ψηφίσεις τους άλλους που σε βάλανε εκεί που είσαι τώρα για να σε γυρίσουν από εκεί που σε διώξανε;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...