Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Η τοποθέτηση της κας Ό. Γεροβασίλη (Αναπλ. Υπουργού Διοικ. Ανασυγκρότησης) και του κ. Ι. Τσόυνη (ΠΟΕ-ΟΤΑ) κατά την ακρόαση των εξωκοινοβουλευτικών φορέων στην διαρκής επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και δικαιοσύνης στα πλαίσια της συζήτησης/επεξεργασίας του ν/σ της κινητικότητας (video)

Δείτε στο video παρακάτω τις τοποθετήσεις της κας Όλγας Γεροβασίλη, Αναπλ. Υπουργού Διοικ. Ανασυγκρότησης και του κ. Ι. Τσούνη (αναπληρωτή γ.γ της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ), σχετικά με την δυνατότητα συμμετοχής των π.Δ.Α. που μετατάχθηκαν σε κ.κ. στο 1ο στάδιο κινητικότητας και όχι στο 2ο όπως προβλέπει το ν/σ με στόχο την επιστροφή τους στη Δημοτική Αστυνομία, κατά την ακρόαση των εξωκοινοβουλευτικών φορέων στην διαρκής επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και δικαιοσύνης στα πλαίσια της συζήτησης και επεξεργασίας του ν/σ της κινητικότητας. 

σημ. : Στην αρχή του video, βλέπουμε τον εκπρόσωπο της ΚΕΔΕ κ. Νικόλαο Χιωτάκη να καταθέτει τροπολογία σχετικά με την δυνατότητα επιστροφής των π.Δ.Α. στην Δημοτική Αστυνομία.Πηγή: dimastin.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...