Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Αθηναίων: Δεύτερη η παράταξη της Α.Κ.Ε.Δ.Α. στις εκλογές για το υπηρεσιακό συμβούλιο

Τη δεύτερη θέση με 621 ψήφους πίσω από την ΔΑΚΕ που έλαβε 721 (έναντι 894 στις προηγούμενες εκλογές), κατέλαβε η νεοσύστατη παράταξη της ΑΚΕΔΑ στο Δήμο Αθηναίων, κάτι που φυσικά θεωρείται επιτυχία τεραστίων διαστάσεων, στις εκλογές για την ανάδειξη των δύο (2) αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων στα υπηρεσιακά συμβούλια των δήμων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη 13/12/2016 σε όλη τη χώρα. 

    Να υπενθυμίσουμε ότι τα συμβούλια αυτά είναι πενταμελή και αποτελούνται από 3 μόνιμους υπαλλήλους και τους αναπληρωτές αυτών, που ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου Διεύθυνσης, έχουν τον περισσότερο χρόνο άσκησης καθηκόντων προϊσταμένου Διεύθυνσης, υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και υπηρετούν στην έδρα του και 2 αιρετούς εκπροσώπους των υπαλλήλων και τους αναπληρωτές αυτών, οι οποίοι αναδεικνύονται από την παραπάνω εκλογική διαδικασία.

Στο υπηρεσιακό συμβούλιο του Δ. Αθηναίων, ΑΚΕΔΑ και ΔΑΚΕ έλαβαν από μια έδρα με τον κ. Μπαουρδά Δήμο να καταλαμβάνει τη μία έδρα και τον "δικό μας", Δημοτικό Αστυνομικό, Θάνο Τάτση, πρώην πρόεδρο του Σωματείου Δημοτικών Αστυνομικών Αθήνας, από πλευράς ΑΚΕΔΑ, να παίρνει την άλλη έδρα. Να σημειώσουμε ότι ο Θ. Τάτσης εκλέγεται για 2η συνεχόμενη φορά ως αιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Όπως κάποιοι από σας θα θυμάστε παλαιότερη ανάρτησή μας, το ψηφοδέλτιο της ΑΚΕΔΑ αποτελούνταν από 7 υποψήφιους Δημοτικούς Αστυνομικούς επί συνόλου 15 υποψηφίων.

Τα αποτελέσματα τον εκλογών αναλυτικά:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...