Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Τι απαντά η ΝΔ για τις απολύσεις στο Δημόσιο

Οι μεταρρυθμίσεις στο κράτος θα γίνουν «χωρίς καμία απόλυση», υποστηρίζει σε ενημερωτικό της σημείωμα η ΝΔ, απαντώντας σε σχετικό non paper του Μεγάρου Μαξίμου. Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η «κινητικότητα» και η «αξιολόγηση» του προσωπικού στο δημόσιο δεν θα οδηγήσει σε μειώσεις θέσεων εργασίας, σύμφωνα με το σχέδιο της ΝΔ, αφού όπως ισχυρίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει «δείγματα γραφής» το προηγούμενο διάστημα. (σσ. εννοείται ότι έχει δώσει δείγματα ο Μητσοτάκης. Ξέρουν από πρώτο χέρι οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, οι σχολικοί φύλακες, οι καθηγητές και οι καθαρίστριες την πολιτική του και τη "φιλοσοφία" του όσον αφορά τον δημόσιο τομέα).


Αυτό έλεγε λίγο πριν αναλάβει το ΥΔιΜΗΔ το 2013 και αυτό έκανε
μόλις ανέλαβε. Χωρίς καμία αξιολόγηση δομών και υπαλλήλων...
Η ΝΔ αφήνει αιχμές εναντίον της κυβέρνησης για τις προσλήψεις στο δημόσιο, υποστηρίζοντας ότι γίνονται εκτός ΑΣΕΠ, ενώ κάνει λόγο για τον πολλαπλασιασμό των «άχρηστων διοικητικών δομών», τις οποίες ουσιαστικά προαναγγέλλει ότι θα καταργήσει αν έρθει στην εξουσία.

Επίσης στο σημείωμα εξαπολύεται σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα γίνεται αναφορά για το φορολογικό καθεστώς, τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις και παρουσιάζει τις θέσεις της ΝΔ.

www.aftodioikisi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...