Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Μητσοτάκης: Περιορισμός του κράτους και περικοπές χωρίς απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων

«Το Ελληνικό Κράτος, το οποίο παραμένει μεγάλο και σπάταλο, μπορούμε να το περιορίσουμε, μπορούμε να ελέγξουμε τις δαπάνες του, χωρίς να απολύσουμε δημόσιους υπαλλήλους, αλλά κάνοντάς το να δουλεύει πιο καλά, πιο αποτελεσματικά, πιο παραγωγικά, προς όφελος τελικά των Ελλήνων φορολογουμένων». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη του, στο ιταλικό ειδησεογραφικό δίκτυο Rai News

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε εκτενή αναφορά στην οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας, στο φαινόμενο του λαϊκισμού και στο πρόβλημα του Μεταναστευτικού.

Πιστεύουμε ανέφερε ότι «η χώρα χρειάζεται ένα άλλο μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής. Χρειαζόμαστε λιγότερους φόρους, αλλά και περικοπές κρατικές δαπάνες. Διαθέτουμε τις σωστές λύσεις για να βγάλουμε τη χώρα από την οικονομική κρίση και θεωρούμε, επίσης, ότι μπορούμε να θέσουμε τέλος στην πολιτική του λαϊκισμού. Έχουμε ένα κυβερνητικό σχέδιο το οποίο έχει καθοριστεί με ακρίβεια» και πρόσθεσε: «Το τελευταίο έτος στην Ελλάδα σημειώθηκε μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η πλειονότητα των πολιτών ζητούν πρόωρες εκλογές και 90% θεωρούν σαφώς ότι η χώρα πηγαίνει προς λάθος κατεύθυνση».

2 σχόλια :

ristas ristakis είπε...

ε ρε γλέντια

23 είπε...

ΕΙΔΗΣΗ: Η επομενη τσοντα του Σειρηνακη θα γυριστει σε ΟΤΑ....!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...