Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ηράκλειο Κρήτης: "Μπούκαραν" στο Δημοτικό Συμβούλιο οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων - Ζητούν διαγραφή των προστίμων από βεβαιώσεις παραβάσεων των...πελατών τους

φώτο αρχείου
«Έφοδο» στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου έκαναν το βράδυ της Δευτέρας οι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων οι οποίοι αναγκάζονται να πληρώσουν υπέρογκα πρόστιμα για τις κλήσεις των πελατών τους.

Τα πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και καιρό και οι πολίτες ζητούν την παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου για τη διαγραφή των οφειλών εως το 2007.

Η ένταση προκάλεσε διακοπή

Μάλιστα λόγω της έντασης που επικράτησε, διεκόπη το δημοτικό συμβούλιο.

O δήμαρχος Ηρακλείου κ.Λαμπρινός απευθυνόμενος στους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων ΙΧ τους κάλεσε να επιδιώξουν οι ίδιοι να υπάρξει η νομοθετική ρύθμιση που απαιτείται  καθώς αλλιώς δεν μπορεί να γίνει καμία παραγραφή.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Γιάννης Κουράκης ζήτησε την αναστολή δέσμευσης των ΑΦΜ των ιδιοκτητών για δύο μήνες, έτσι ώστε  να έχουν υπάρξει το χρονικό περιθώριο να ληφθεί μια πολιτική απόφαση.

Πάντως οι ιδιοκτήτες ζήτησαν σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο να ληφθούν αποφάσεις που αποφεύγει, όπως είπαν,  να πάρει η δημοτική αρχή.

Όπως είναι γνωστό η Ομοσπονδία Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων έχει ζητήσει την κατάθεση τροπολογίας για τη διαγραφή όλων των προστίμων πριν το 2007. Επιστολή προς τη Λότζια απέστειλε και το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Ρεπορτάζ : Λευτέρης Κουμαντάκης- Φιλία Σαριδάκη
Πηγή : www.neakriti.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...