Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Πάνος Σκουρλέτης.: «Άρση των μισθολογικών αδικιών στο Δημόσιο»

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας (ΟΣΕΑΔΕ).

Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέπτυξαν τις θέσεις της Ομοσπονδίας για ένα πλήθος ζητημάτων που σχετίζονται με την λειτουργία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και την αντιμετώπιση του προσωπικού. 

Έμφαση έδωσαν στα ζητήματα υποστελέχωσης των υπηρεσιών, των συνθηκών εργασίας σε επιβαρυμένους τομείς, των διακρίσεων σε αμοιβές και εξέλιξη ανάμεσα σε εργαζόμενους με ίδια προσόντα και θέση, εντός του Δημοσίου.

Ο κ. Σκουρλέτης συμφώνησε ότι στο πεδίο της Δημόσιας Διοίκησης χρειάζονται μεγάλες αλλαγές προς την κατεύθυνση της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, αλλά και της απαλοιφής διαδικασιών που μόνο δυσλειτουργία προκαλούν και αναπαράγουν διακρίσεις σε βάρος των εργαζομένων.

Σ’ αυτή τη βάση, πολλά από τα ειδικά και γενικά θέματα που έθεσαν οι εργαζόμενοι εξετάζονται σε συνδυασμό με τις συνολικές παρεμβάσεις του υπουργείου το επόμενο χρονικό διάστημα.

1 σχόλια :

23 είπε...

Θα σας προτεινα να ξεκινησετε απο την προσωπικη διαφορα των συναδελφων που εχει περικοπει παρανομως....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...