Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ερωτηματολόγιο για την παρουσίαση της εργασιακής περιπέτειας (διαθεσιμότητα) των Δημοτικών Αστυνομικών στο διαδικτυακό αυτοδιοικητικό περιοδικό "πρΟΤΑση"

Στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού περιοδικού "πρΟΤΑση", το οποίο αναρτάται στον ιστότοπο: www.diaplous-autodioikisi.gr προγραμματίζεται, σε επόμενο τεύχος, να παρουσιαστεί η θέση των υπηρετούντων δημοτικών αστυνομικών σε διαθεσιμότητα και η μετέπειτα υπαλληλική και εργασιακή τους περιπέτεια. 

Για την καλύτερη αποτύπωση των πραγματικών συνθηκών και γεγονότων, που έλαβαν χώρα κατά την κρίσιμη, τότε, χρονική περίοδο, ετοιμάστηκε και σας επισυνάπτετε ένα ερωτηματολόγιο. Η συμπλήρωσή του από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων θα επέφερε πιο αξίοπιστα αποτελέσματα. 

Όσοι λοιπόν θέλετε να βοηθήσετε στην όσο το δυνατόν ακριβέστερη καταγραφή της περιπέτειας μας (που για κάποιους αρκετούς συνεχίζεται ακόμη), κατεβάστε από ΕΔΩ το ερωτηματολόγιο, συμπληρώστε το και αποστείλετε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) : kimon@diaplous-autodioikisi.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα διαβάσετε στον πρόλογο του Ερωτηματολογίου όταν και αν το κατεβάσετε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...