Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Μπουτάρης σε Βερναρδάκη: Να γίνουν ανταποδοτικά τα πρόστιμα της Δημοτικής Αστυνομίας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη, είχε σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, στο Δημαρχείο, ο Υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, με αφορμή τη διήμερη περιοδεία που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμαρχος έθεσε υπ’ όψιν του Υπουργού θέματα που εκκρεμούν και που η επίλυσή τους θα οδηγήσει στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Συγκεκριμένα, έκανε αναφορά στην ανάγκη προώθησης των διαδικασιών, προκειμένου να χαρακτηριστούν τα πρόστιμα που βεβαιώνει η Δημοτική Αστυνομία ως ανταποδοτικά, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα πρόσληψης περισσότερων αστυνομικών. Τον ενημέρωσε ακόμη για μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη, όπως η δημιουργία του Μουσείου Ολοκαυτώματος Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης όσον αφορά τη σύσταση και λειτουργία ενός Μητροπολιτικού Δήμου.

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι θα παράσχει κάθε δυνατή συνδρομή στα ζητήματα που τέθηκαν, δίνοντας προτεραιότητα σε όσα έχουν επείγοντα χαρακτήρα, ώστε να προχωρήσουν άμεσα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, o Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Θωμάς Ψαρράς, και η  επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη», Ρία Καλφακάκου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...