Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Mε...πρακτική εξάσκηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης (+φωτορεπορτάζ)

Στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Θεσσαλονίκης, στη νέα παραλία, έδωσαν αυτή τη φορά ραντεβού οι μαθητές της Δ' τάξης του 45ου Δημοτικού σχολείου με τους Δημοτικούς Αστυνομικούς που υλοποιούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα παιδιά κλήθηκαν, να εφαρμόσουν στη πράξη, ό, τι τους δίδαξαν την προηγούμενη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου εντός της τάξης τους, οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης (δείτε ΕΔΩ). Συγκεκριμένα, το σημερινό μάθημα στο πάρκο, αφορούσε κυρίως την κίνηση των πεζών με ασφάλεια στο αστικό περιβάλλον. 
    Σειρά έχει τώρα το 11ο Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης στις 22 Φεβρουαριου.
     Να υπενθυμίσουμε ότι με ανακοίνωσή της η διεύθυνση Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, έχει απευθύνει μόνιμη ανοικτή πρόσκληση προς τους υπεύθυνους των δημοτικών σχολείων, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής, να επικοινωνούν με το τηλ. κέντρο της υπηρεσίας στον αριθμό 2313.317-930, ώστε να ενταχθούν εγκαίρως στον σχετικό προγραμματισμό.

► Δείτε φωτορεπορτάζ από το dimastin.gr :
Πηγή : Dimastin.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...