Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Θεσσαλονίκη: Βεβαιώσεις παραβάσεων σε δίκυκλα στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους από ΕΛ.ΑΣ. και δημοτική αστυνομία

Κλιμάκιο της Τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας μοίρασε κλήσεις στα δίκυκλα που βρίσκονται σταθμευμένα στον πεζόδρομο.

Σαφάρι στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους πραγματοποιεί από το πρωί μεικτό κλιμάκιο της Τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας, μοιράζοντας κλήσεις στα δίκυκλα που βρίσκονται σταθμευμένα στον πεζόδρομο. 

Στον άξονα της Αριστοτέλους από την Εγνατία μέχρι την Τσιμισκή ήταν παρκαρισμένα 30-40 μηχανάκια.

Στόχος των ελέγχων και της βεβαίωσης των παραβάσεων είναι αποδοθεί ο πεζόδρομος της κεντρικής πλατείας της Θεσσαλονίκης στους πεζούς.

Το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι διαμαρτυρίες πολιτών για την κατάληψη του κοινόχρηστου χώρου από παρκαρισμένα δίκυκλα και αυτοκίνητα.


Το πρόστιμο για το παράνομο παρκάρισμα των δικύκλων ανέρχεται σε 20 ευρώ (εάν πληρωθούν εντός δεκαημέρου ισχύει έκπτωση 50%).

Το πρόστιμο για τους οδηγούς τροχοφόρων οχημάτων που θα πιαστούν "επ' αυτοφώρω" να κινούνται μέσα στον πεζόδρομο φτάνει τα 200 ευρώ.

Πηγή: www.voria.gr

2 σχόλια :

panos... είπε...

εσείς εκεί στην θεσσαλονικη όταν βγάζετε δελτίο τύπου,να το βγάζετε απο κοινού με την ελ.ας,γτ αποτι φαίνεται πάντα μαζί σας είναι.

vourlismenos είπε...

Γιατί τόση κακία κ ειρωνεία;Φίλε με δικαιωνεις που λέω πως δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου.Κάτι σου λείπει κ δυστυχώς για σένα δεν θα το βρεις ποτέ.Το πουλάκι πάει.......πέταξε.τσίου τσίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...