Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Αλεξανδρούπολη: Έντονος καβγάς πολιτών για... τα "μάτια" της Δημοτικής Αστυνομίας, στο κέντρο της πόλης

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σήμερα, Πέμπτη 27 Απριλίου, το πρωί, γύρω στις 12:15,  στη διασταύρωση των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Μαζαράκη, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.
 Στιγμιότυπο από όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στη διασταύρωση των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και Μαζαράκη

Σ
τη συγκεκριμένη περιοχή
βρισκόταν σε περιπολία 3 Δημοτικοί Αστυνομικοί, εκ των οποίων η μία γυναίκα. Ένας αγανακτισμένος από τις κλήσεις πολίτης που βρισκόταν στο σημείο άρχισε να κάνει ερωτήσεις με χλευαστικό τρόπο, στη Δημοτική Αστυνομικό. Η Δημοτική Αστυνομικός δεν απάντησε με  αποτέλεσμα ο πολίτης να μην σταματάει να της απευθύνει τον λόγο και να την "πειράζει".
Την ίδια στιγμή περνούσε συμπτωματικά από το σημείο συγγενικό πρόσωπο της Δημοτικής Αστυνομικού, ο οποίος και θίχτηκε από τα λόγια που άκουγε να αναφέρονται σε αυτή.
Ενεπλάκη στην συζήτηση, άρχισε να λογομαχεί με τον πολίτη, το ένα έφερε το άλλο και "πιάστηκαν στα χέρια".
Και όμως η ιστορία δεν σταματά εκεί. Βλέποντας το σκηνικό δύο περίοικοι έσπευσαν να… "βοηθήσουν" τον πολίτη κι έτσι μπλέχτηκαν και αυτοί στον καβγά.
Στο σημείο αμέσως έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αλλά και η Δημοτική Αστυνομία μαζί με τον υπεύθυνο κύριο Χατζηαναγνώστου με του οποίου την συνδρομή ηρέμησαν τα πνεύματα, επικράτησε η λογική και με την προτροπή του το κλίμα αποφορτίστηκε.
Δεν ασκήθηκε καμία μήνυση, από καμία πλευρά και το θέμα θεωρείται λήξαν.
Όλια Γκαντανίδου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...