Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Πάτρα: Συνάντηση του γγ του Υπ. Εργασίας Α. Νεφελούδη, με τους σχολικούς φύλακες

Την ευκαιρία, να συναντηθούν με τον γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, είχαν σήμερα τα μέλη του σωματείου Σχολικών Φυλάκων Αχαΐας. 


Στη συνάντηση, στην οποία παρέστη, ο πρόεδρος του σωματείου Ηλίας Τσούνας, τέθηκαν θέματα όπως ήταν τα ένσημα, το ανθυγιεινό και η μόνιμη εργασία. Ο γ.γ. δεσμεύτηκε απέναντι στα μέλη, αλλά και στον πρόεδρο να γίνει κοινή συνάντηση με το σωματείο και τους αρμόδιους υπουργούς και να μεσολαβήσει για την επίλυση των αιτημάτων.

Η ανακοίνωση του σωματείου:

Αιτήματα του Σωματείου Σχολικών Φυλάκων και Καθαριστριών Σχολ. Κτιρίων που τέθηκαν στη συνάντηση με τον Γ.Γ. του υπ. Εργασίας Αντρέα Νεφελούδη, κατά την σημερινή επίσκεψή του στην Πάτρα. Ο Γ.Γ. δεσμεύτηκε για άμεση κοινή συνάντηση του σωματείου με τους αρμόδιους υπουργούς και μεσολάβησή του για την επίλυση των θεμάτων.

Α) ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ:
  1. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΣΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2001-2006 (ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ,  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ  ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ -ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ - ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ).
  2. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ.( ΥΠΗΡΞΕ ΔΕΣΜΕΥΣΗ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ K. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ  ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ). 
Β) ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ  ΣΧΟΛΙΚΕΣ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ (ΙΔΑΧ & ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ):
 1) ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ.
 2) ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...