Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Πατούλης: Εμφανίζεται τώρα υπέρ συμβασιούχων, την ώρα που ιδιωτικοποιεί υπηρεσίες

Υπέρμαχος των δικαιωμάτων των συμβασιούχων για «μόνιμη και σταθερή δουλειά», εμφανίζεται σε συνέντευξή του στην «Κυρικάτικη Ελευθερία του Τύπου» ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης. «Εμάς πάγια πολιτική μας είναι η μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Οτιδήποτε άλλο γίνεται «μπαλωματικά», για πολιτικούς ή κομματικούς λόγους. Δεν πιστεύω πως μπορεί να παίζει κανείς με την ψυχική υγεία κάποιου για ένα φιλοδώρημα», λέει χαρακτηριστικά. «Αποκαλείτε τις προσλήψεις φιλοδώρημα, λοιπόν;», ερωτάται από την δημοσιογράφο: «Λέω πως αυτό που κάνει είναι ένα είδος φιλοδωρήματος, ενώ υπάρχει 30% ανεργία. Θα μιλήσει κανείς γι’ αυτούς; Εμείς λέμε ότι πρέπει να γίνονται προσλήψεις με τρόπο ανάλογο του ΑΣΕΠ για μόνιμη και σταθερή δουλειά», απαντά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Ωστόσο, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr o κ. Πατούλης, μέσω της ΚΕΔΕ, αρχικά είχε βάλει επανειλημμένως “μπλόκο” στην παράταση συμβάσεων, και, μάλιστα, εξέταζε το ενδεχόμενο να ζητήσει νομική ακύρωσή της, στη συνέχεια, μετά τις αντιδράσεις, έκανε πίσω και κάλεσε τους δημάρχους να τις παρατείνουν. 

Παράλληλα, όπως καταγγέλουν παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δήμο Αμαρουσίου αλλά και όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr προχωράει σε ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου.

Τέλος, όπως κατήγγειλε πρόσφατα το Σωματείο των Εργαζομένων στο δήμο Αμαρουσίου, σέρνει στο δικαστήριο εργαζόμενη μητέρα με παιδί γιατί τόλμησε να διεκδικήσει τα δικαιώματά της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...