Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Το σημείωμα μιας γυναίκας οδηγού που παίζει εδώ και 3 ημέρες (ξανά!) σε όλα (!) τα κακόμοιρα ελληνικά ΜΜΕ ως τωρινή είδηση viral είναι του...2013

Αυτό θα πει έγκυρη και -κυρίως- έγκαιρη ενημέρωση! Αυτά τα ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής... παραπληροφόρησης μας αξίζουν προφανώς. Η "είδηση" με το περίφημο σημείωμα μιας κοπέλας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της, το οποίο απευθυνόταν στους δημοτικούς αστυνομικούς της Αθήνας και το οποίο έγινε viral στα ελληνικά ΜΜΕ τις 3-4 τελευταίες ημέρες αποτελεί "είδηση" του Ιουνίου...2013 και μάλιστα λίγο πριν την απόφαση του Κ. Μητσοτάκη για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας! 

    Κανένας συντάκτης/αρχισυντάκτης των δεκάδων -ηλεκτρονικών- μέσων λοιπόν δεν "θυμήθηκε" ότι είναι παμπάλαια η είδηση. Μάλιστα, για να πείσουν τους αναγνώστες τους ότι εντόπισαν ακόμη και το όχημα στο οποίο αναρτήθηκε το σημείωμα, κάποιοι πανέξυπνοι,  χρησιμοποίησαν και φωτογραφία του 2015 η οποία δείχνει -δήθεν- το σημείωμα στο παρμπρίζ του οχήματος!  Όλα για τα κλικ...

Για του λόγου το αληθές, δείτε τις ημερομηνίες πρώτης δημοσίευσης :

► www.dimastin.gr

► www.espressonews.gr

 www.iefimerida.gr

....και εδώ η έγκαιρη πληροφόρηση και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις από τα ίδια μέσα που είχαν πρωτοδημοσιεύσει την "είδηση" το 2013 :

 www.iefimerida.gr

 www.aftodioikisi.gr/ (Ακόμα και η αγαπημένη μας aftodioikisi.gr μας..."πούλησε"!)

► www.gazzetta.gr

► www.topontiki.gr

► www.protothema.gr

► www.thetoc.gr

► parallaximag.gr

και πολλά άλλα sites φυσικά.

 Όπως προαναφέραμε, κάποιες ιστοσελίδες προχώρησαν ακόμη περισσότερο, παραθέτοντας και φωτογραφία για του λόγου (τους) το αληθές. Λεπτομέρεια; Ενώ η "είδηση" είναι όπως είπαμε του 2013, η φώτο ντοκουμέντο τραβήχτηκε μόλις το...2015 μετά την επανασύσταση της υπηρεσίας! Δείτε τη φώτο :

1 σχόλια :

Υπάλληλος 21 είπε...

Οι ειδήσεις πλέον είναι κατηγορία αμόρφωτου επίπεδου. Ποιος πιστεύει στα νέα άραγε;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...