Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Βοήθεια από τον Δήμο της Αθήνας στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής - Στις επάλξεις και η Δημοτική Αστυνομία Αθήνας

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, τόνισε ο Γιώργος Καμίνης.

Περισσότερους από 2,5 τόνους τρόφιμα μακράς διάρκειας (εμφιαλωμένο νερό, γάλα, βρεφικές τροφές, χυμούς, μαρμελάδες, μπισκότα, ξηρούς καρπούς, κλπ), μερίδες έτοιμου φαγητού, είδη προσωπικής υγιεινής για παιδιά και ενήλικες, καθώς και τριάντα κιβώτια με είδη ρουχισμού και υπόδησης, 600 κλινοσκεπάσματα και 23 κουτιά με φαρμακευτικό υλικό, απέστειλε την Πέμπτη 16/11 στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής ο Δήμος Αθηναίων.

Η δημοτική αρχή βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε ανοιχτή γραμμή με τους Δήμους της Δυτικής Αττικής που έχουν πληγεί από τα καιρικά φαινόμενα, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να δείξουμε τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας στους κατοίκους των περιοχών που ζουν μία άνευ προηγουμένου καταστροφή, αλλά και στις δημοτικές αρχές που υπερβαίνουν εαυτούς για να την αντιμετωπίσουν» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Τη Παρασκευή 17/11 μετέβησαν εκ νέου στο δημαρχείο Μάνδρας οχήματα του δήμου Αθηναίων με βοήθεια. Πιο συγκεκριμένα, άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας μοίρασαν στους πληγέντες 1600 φιάλες νερού 1,5lt και 600 πακέτα μπισκότα. 

► Ακολουθεί φωτορεπορτάζ απο τη σημερινή (17/11) δράση :


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...