Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017

Πολίτης σταθμεύει παράνομα επί σειρά ημερών το όχημά του, στο… όνομα της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τεχνών του δήμου Θεσσαλονίκης!

Το περιστατικό συμβαίνει επί ένα 10ήμερο στην οδό Ι. Δραγούμη, μπροστά στη στάση του ΟΑΣΘ με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον κόσμο. Ασυνείδητος οδηγός παρκάρει παράνομα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας το όνομα και τα στοιχεία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τεχνών του δήμου Θεσσαλονίκης, Έλλης Χρυσίδου, όπως καταγγέλλει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Facebook.

Όπως αναφέρει, το συγκεκριμένο περιστατικό συμβαίνει επί ένα 10ημερο στην οδό Ίωνος Δραγούμη, μπροστά στη στάση του ΟΑΣΘ με αποτέλεσμα να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον κόσμο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, το… κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι η ίδια δεν οδηγεί, ούτε και κανένας άνθρωπος από το περιβάλλον της, ενώ όπως αναφέρει έχει ήδη ενημερώσει την τροχαία.

Η ανάρτηση της αντιδημάρχου:

Επιπολαιότητα, Ανευθυνότητα, Προβοκάτσια, έκθεση και προσωπική χρήση της επωνυμίας για να σε εκθέσει,Η Όλα μαζί?
Και….επειδη πολύς λόγος γίνεται για τα fake news και τις λάθος -εσκεμμένα- εντυπωσεις,θα σας αναφέρω μια χθεσινή προσωπική εμπειρία μου.

Επί ένα 10ημερο το εικονιζόμενο αυτοκίνητο έχει παρκάρει στην Ιωνος Δραγούμη,μπροστά στη στάση του ΟΑΣΘ με αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα σοβαρά στον κόσμο.

Στο παρμπρίζ του έχει ένα χαρτί που γράφει το όνομα,την ιδιότητα και το τηλέφωνο μου. Μόνο που εγώ δεν οδηγώ και κατά συνέπεια δεν έχω αυτοκίνητο, ούτε όμως και κανένας δικός μου άνθρωπος-για να σας προλάβω.

Το γεγονός το πληροφορήθηκα από κάτοικο της περιοχής, ευτυχώς πριν προλάβουν οι «καλοθελητές της τάξης». Να με διασύρουν στα ….fb… αλλά βέβαια όλο αυτό το διάστημα, εγώ ήμουν εκτεθειμένη στους περαστικούς δημιουργώντας ψευδείς και άδικες εντυπώσεις για το άτομο μου.

Τα στοιχεία του ιδιοκτήτη έχουνε βρεθεί, Όχι όμως ακόμη ο ίδιος με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο με τα στοιχεία μου να παραμένει στη θέση του, μέχρι να αναλάβει η τροχαία!

Αυτά ….μέχρι στιγμής…για να δουν μερικοί τι σημαίνει….να δημιουργείς λάθος εντυπώσεις…

Πηγή: voria.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...