Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017

Κρήτη - Ηράκλειο : Έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία για εμπόδια που χρησιμοποιούνται για παράνομη κράτηση θέσεων στάθμευσης

Αιφνιδιαστικοί  έλεγχοι της Δημοτικής Αστυνομίας είχαν σαν αποτέλεσμα να απομακρυνθούν δεκάδες εμπόδια που χρησιμοποιούνται για παράνομη κράτηση θέσεων στάθμευσης από τους δρόμους του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον πολιτικό προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας  κ. Μ.Παττακό, οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε συνεργασία με την Υπηρεσία Καθαριότητας, με σκοπό την απομάκρυνση των εμποδίων που χρησιμοποιούνται για παράνομη κράτηση θέσεων στάθμευσης στις συνοικίες και το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Ο ίδιος εξηγεί ότι βάση του άρθρου 48 του ΚΟΚ, απαγορεύεται η κατάληψη τμήματος οδοστρώματος και πεζόδρομου με εμπόδια και τιμωρείται με πρόστιμο 400 ευρώ.

Για καταγγελίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου 2813409500 καθημερινά από τις 07:00 έως τις 22:00.  Οι έλεγχοι για την απομάκρυνση των εμποδίων θα συνεχιστούν, ενώ αναμένεται σε όσους δεν εφαρμόζουν τον νόμο και είναι υπότροποι παρά τις προειδοποιήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, να επιβληθούν πρόστιμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...