Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

Αθήνα - Πεζόδρομος Τσακάλωφ : Απελευθέρωση δημόσιου χώρου από τη Δημοτική Αστυνομία ακόμα και με...τροχούς κοπής! (φώτο+video)

Έφοδος της Δημοτικής Αστυνομίας πριν από λίγο στον άλλοτε πιο ακριβό πεζόδρομο της χώρας προκειμένου να τον… αποσυμφορήσουν από τα τραπεζοκαθίσματα

Να «διορθώσουν» το χάος που επικρατεί, ειδικά τα βράδια, στον πεζόδρομο της Τσακάλωφ στο Κολωνάκι επιχειρούν οι άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας μετά από εντολή του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη.

Είχε προηγηθεί ρεπορτάζ του protothema.gr για την κατάσταση που παρουσιάζει σήμερα ο άλλοτε πιο ακριβός πεζόδρομος της Ελλάδας όπου στη θέση των λαμπερών βιτρίνων με τα ακριβά ρούχα και υποδήματα, άνοιξαν μπαρ και σουβλατζίδικα προκαλώντας συμφόρηση από την πολυκοσμία και ηχορύπανση από την ένταση των ντεσιμπέλ.

Μάλιστα η κατάσταση οδηγήθηκε στα άκρα έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ξυλοδαρμούς και απειλές εναντίον όσων διαμαρτύρονταν αλλά και για πλήρη αδιαφορία των αστυνομικών Αρχών να επιληφθούν.

Το ρεπορτάζ μας με τίτλο «Πως η Τσακάλωφ έγινε …Μπουρνάζι» περιέγραφε με γλαφυρό τρόπο την μετάλλαξη που έχει υποστεί ο πεζόδρομος που τα τελευταία δύο χρόνια γέμισε από μπαρ και ταχυφαγεία οδηγώντας σε κατακόρυφη πτώση το λιανεμπόριο.

Αποτέλεσμα ήταν λοιπόν να δοθεί εντολή από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη να «καθαρίσει» η Τσακάλωφ με τους άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας και τα συνεργεία του Δήμου να κάνουν έφοδο στα μαγαζιά για να ξηλώσουν με τροχούς κοπής τα τραπεζοκαθίσματα και να επιβάλλουν τα ανάλογα πρόστιμα.


Φαίνεται όμως ότι κάποιοι ιδιοκτήτες μπαρ και καφέ είχαν ήδη πληροφορηθεί, άγνωστο πως, για την «επιχείρηση – Τσακάλωφ» με αποτέλεσμα τα πιο πολλά τραπεζοκαθίσματα να εξαφανιστούν ως δια μαγείας πριν φτάσουν στο σημείο η Δημοτική Αστυνομία και τα συνεργεία του Δήμου.


protothema.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...