Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη-Δημοτική Αστυνομία : Ο Προϊστάμενος του τμ. αστυνόμευσης Μ. Αλλαγιώτης και δημοτικοί αστυνομικοί μιλούν στο ATLAS tv για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο της πόλης

Στα studio του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού "ATLAS tv" βρέθηκε σήμερα ο προϊστάμενος του τμήματος Αστυνόμευσης της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Αλλαγιώτης καλεσμένος του δημοσιογράφου Δημήτρη Πιπερίδη. Ο κ. Αλλαγιώτης μίλησε στην εκπομπή ¨Κοινωνία των ιδεών" απαντώντας πειστικά σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή σχετικά με τον νέο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο δήμο Θεσσαλονίκης και τον έλεγχό του, αλλά και γενικότερα για την καθημερινή παράνομη ή/και αντικοινωνική στάθμευση που ταλαιπωρεί καθημερινά χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες της πόλης. 

Στην εκπομπή μεταδόθηκε μάλιστα και ρεπορτάζ με δημοτικούς Αστυνομικούς κατά την ώρα εργασίας τους, οι οποίοι μίλησαν και στην κάμερα του ATLAS tv για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν προσπαθώντας να επιβάλλουν το νόμο στον δρόμο, αλλά και τις αντιδράσεις των οδηγών όταν τους βεβαιώνεται παράβαση για παράνομη στάθμευση. 

► Δείτε το σχετικό video :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...