Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

Δήμος Βόλου : 507 παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και Σ.Ε.Σ. βεβαίωσε η Δημοτική Αστυνομία τον Φεβρουάριο του 2018

Συνολικά 507 κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) και του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (Σ.Ε.Σ.) βεβαιώθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου τον μήνα Φεβρουάριο. Το ίδιο χρονικό διάστημα έγιναν 18 αυτοψίες και εξυπηρετήθηκαν εντός της Υπηρεσίας 1.275 πολίτες, για ειδοποιητήρια κλήσεων που είχαν αποσταλεί το χρονικό διάστημα από 20 Οκτωβρίου 2017 έως 28 Φεβρουαρίου 2018.

Πιο αναλυτικά η Δημοτική Αστυνομία για το χρονικό διάστημα από 1 έως 28 Φεβρουαρίου 2018 βεβαίωσε 92 παραβάσεις για παράνομη στάθμευση βάσει του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 415 παραβάσεις για ελεγχόμενη στάθμευση (ΣΕΣ).

Τον ίδιο μήνα οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας προχώρησαν σε 18 αυτοψίες καταστημάτων σε Βόλο και Νέα Ιωνία, καθώς και για εναπόθεση οικοδομικών υλικών σε δημόσιους χώρους

Να αναφερθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των παραβάσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας αφορούσε στην παράνομη στάση και στάθμευση, στάθμευση σε πεζοδρόμους, φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων σε ώρες εκτός του επιτρεπόμενου ωραρίου, την κατάληψη λεωφορειόδρομων, καθώς και παράνομη στάθμευση σε διπλή σειρά και σε πεζοδρόμια.

Επίσης, κατατέθηκαν στην Υπηρεσία 23 τηλεφωνικές καταγγελίες και έγιναν 74 τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις πολιτών σε αιτήματά τους, ενώ θεωρήθηκαν επτά γνήσια της υπογραφής κατ’ οίκον.

Επίσης, εκδόθηκαν 6.614 αντίγραφα κλήσεων, ενώ έγιναν 247 συστάσεις σε καταστήματα για ανανέωση της άδειας κοινόχρηστων χώρων και πέντε έλεγχοι σε καταστήματα για εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου, στο πλαίσιο έρευνας καταγγελιών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...