Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Δεν τερματίζει ποτέ τελικά στην Ελλάδα. Άλλο ένα διαστημικό παρκάρισμα αυτή τη φορά στο Παλαιό Φάληρο

Θα θυμάστε παλαιότερη ανάρτησή μας ΕΔΩ με τον απίστευτο τύπο στη Λαμία, ο οποίος άφησε το κάρο του ΕΠΑΝΩ στις γραμμές του τρένου για να πάει στη... λαϊκή αγορά, με αποτέλεσμα να κολλήσει επί ώρα διερχόμενο τρένο. Αυτή τη φορά, εμφανίστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη στάση "Μουσών" στο Παλαιό Φάληρο, ένας άλλος πολύ δυνατός παίχτης οδηγός, ο οποίος στάθμευσε πάρα πολύ όμορφα το δικό του κάρο επάνω στις γραμμές του τραμ!

Μάταια ο οδηγός του Μέσου Μαζικής Μεταφοράς περίμενε να έρθει ο οδηγός (ο ποίος;;;)  για να συνεχίσει το δρομολόγιό του, καθώς τελικά χρειάστηκε να κάνει την εμφάνισή του γερανός της τροχαίας μετά από μία ώρα για να το απομακρύνει. Συγκεκριμένα ο χρήστης του facebook που φωτογράφησε το συμβάν γράφει: 

Δεν άντεξα και το φωτογράφησα. Δεν είναι στην Ταϊλάνδη ούτε στη Χονολουλού. Είναι στη στάση Μουσών στο Παλαιό Φάληρο. Το άφησε ο μάγκας εκεί και το ΤΡΑΜ ήταν μπλοκαρισμένο για περίπου μια ώρα μέχρι που ήρθε ο γερανός και το σήκωσε. Το αυτοκίνητο σήκωσε παιδιά ο γερανός και όχι το ΤΡΑΜ. Διόλου απίθανο να διαμαρτυρήθηκε ο ιδιοκτήτης του ΙΧ γιατί άραγε να περνάει το ΤΡΑΜ από εκείνο το σημείο?? Από κάπου αλλού δεν θα μπορούσε να περάσει?? 

Τι έχουν να δουν τα μάτια μας και τι θ’ ακούσουν τα’ αυτιά μας.www.tilestwra.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...