Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Εκπαιδευτικές δράσεις σε Δημοτικά και Γυμνάσια από τη Δημοτική Αστυνομία Αχαρνών

Εκπαιδευτικές δράσεις σε Δημοτικά και Γυμνάσια του δήμου Αχαρνών πραγματοποιεί η Δημοτική Αστυνομία είτε ανεξάρτητα είτε σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία.

Πραγματοποιήθηκε εν όψει του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς  ημερίδα – διάλεξη με θέματα «Σχολικός-Εκφοβισμός , πρόληψη ναρκωτικών ουσιών, κυκλοφοριακή αγωγή» σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ και την Τροχαία Νέας Ιωνίας στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Αχαρνών, όπου παρακολούθησαν την ομιλία όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου.

Ανάλογες δράσεις με θεματική » Σχολικός Εκφοβισμός-Κυκλοφοριακή Αγωγή» έχουν γίνει και σε άλλα δημοτικά σχολεία του Δήμου, όπως το 6ο δημοτικό Αχαρνών, ενώ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς έχουν προγραμματιστεί ημερίδες σε σχολικές μονάδες με την ίδια θεματολογία. Η Δημοτική Αστυνομία έχει αναλάβει το θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και την ενότητα του Σχολικού Εκφοβισμού η ΕΛΑΣ.


Τέλος, την Τετάρτη 25/4 κατά τη σχολική ώρα πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα Κυκλοφοριακή Αγωγή  από Δημοτικούς Αστυνομικούς στους μαθητές του 4/θέσιου δημοτικού σχολείου Βαρυμπόμπης με θετική ανταπόκριση τόσο των παιδιών όσο και των διδασκόντων.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...