Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

Δήμος Κοζάνης : Περισσότερους από 1000 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων θα υποδεχτoυν και φέτος Δημοτικοί Αστυνομικοί και το Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Όπως έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές, υπηρεσίες σαν την Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης και δράσεις όπως αυτές που θα διαβάσετε παρακάτω, προάγουν αν μη τι άλλο τον θεσμό και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο -και- το κοινωνικό πρόσωπο της υπηρεσίας. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην Δημοτική Αστυνομία Κοζάνης και στους υπαλλήλους που την στελεχώνουν. Αποτελούν πρότυπο για όλους μας!

Περισσότερους από 1000 μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κοζάνης θα υποδεχτεί και φέτος το Κέντρο Κυκλοφοριακής Αγωγής, που λειτουργεί με ευθύνη της Δημοτικής Αστυνομίας.

Όλο το χειμώνα πραγματοποιήθηκαν τα θεωρητικά μαθήματα ενώ μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί το πρακτικό μέρος των μαθημάτων κυκλοφοριακής αγωγής.

Την Παρασκευή κοντά στους μικρούς μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης βρέθηκαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Βακουφτσής, οι οποίοι παρέδωσαν και τα αναμνηστικά διπλώματα.

► Δείτε παρακάτω το σχετικό βιντεοφωτορεπορτάζ :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...