Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά στα . . . θρανία!!!

Από τον Μάρτιο του 2018 η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά μπαίνει στις αίθουσες των σχολείων της πόλης & συζητά με τους μικρούς δημότες του Πειραιά για θέματα κυκλοφοριακής συμπεριφοράς.


Κατόπιν προσκλήσεων από Δ/νσεις Νηπιαγωγείων & Δημοτικών σχολείων οργανώθηκαν συμβουλευτικές συναντήσεις, οι οποίες άπτονται του μαθήματος της Κυκλοφοριακής Αγωγής. Είναι η πρώτη φορά που ανοίγει αυτός ο δίαυλος ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης των παιδιών της πόλης από την Υπηρεσία.


Ο Δ/ντής της Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά, κ. Ευάγγελος Θώδος, ανέφερε σχετικά : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι & αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή για την πρόσκληση από τις Δ/νσεις των σχολείων προς την Υπηρεσία μας. Βρισκόμαστε, καθημερινώς, δίπλα στον πολίτη & προσπαθούμε να βελτιώνουμε την προσβασιμότητά του & την ασφάλειά του στους δρόμους του Πειραιά. Ορμώμενοι από αυτό, θεωρούμε ότι συνιστά προτεραιότητά μας η ενημέρωση & η δημιουργία κυκλοφοριακής, και αργότερα οδηγικής υπεύθυνης συμπεριφοράς στα μικρά παιδιά, τα οποία και αποτελούν το μέλλον της χώρας μας. Έτσι, παρά τα πολλά προβλήματα λόγω της υποστελέχωσής μας (ήμασταν 120 άτομα & τώρα 21 μόνο, σε μια πόλη 250.000 κατοίκων) κατορθώνουμε να βρίσκουμε το απαιτούμενο προσωπικό για να πραγματοποιούνται αυτές οι συμβουλευτικές συναντήσεις. Όλοι οι συνάδελφοι, οι οποίοι συμμετέχουν, μας μεταφέρουν κοινές εμπειρίες για την αγάπη αλλά και την ανταπόκριση των μικρών μας φίλων, οι οποίοι πραγματικά μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Όλο αυτό το τόλμημα οφείλει τα μέγιστα και στη Δημοτική Αρχή, η οποία και μας παρότρυνε υποστηρίζοντάς μας στις δράσεις μας αυτές. 

Τέλος, οφείλουμε & ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις Δημοτικές Αστυνομίες Τρικκαίων & Ιεράπετρας για το χρησιμότατο απαιτούμενο υλικό, το οποίο & μας προμήθευσαν».

Πηγή: dimastin.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...