Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Με τη βοήθεια -και- της Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας, η ασφαλής επιστροφή των 621 παιδιών από τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα στην Αθήνα τα ξημερώματα

Τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώθηκε από τον δήμο Αθηναίων η μεγάλη επιχείρηση ασφαλούς επιστροφής των 621 παιδιών στην Αθήνα από τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.

H φώτο έχει υποστεί επεξεργασία από το dimastin.gr
για ευνόητους λόγους
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων με λεωφορεία σε τρία τμήματα. Τα πρώτα 150 παιδιά έφτασαν στις 11 μ.μ., άλλα 150 παιδιά λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε γύρω στη 1.45 π.μ. με την επιστροφή περισσότερων από 300 παιδιά και προσκόπους από γειτονική κατασκήνωση που επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία του δήμου Αθηναίων.

Τα παιδιά υποδέχθηκαν στην Τεχνόπολη μέλη του προσωπικού των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Αθηναίων καθώς και ο δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν σε αίθουσα μέχρι να τα παραλάβουν οι γονείς τους.

Για την εκκένωση των Παιδικών Κατασκηνώσεων του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα, εφαρμόστηκε εγκαίρως το σχέδιο ασφαλούς αποχώρησης, για το οποίο τις προηγούμενες ημέρες είχε πραγματοποιηθεί σχετική άσκηση.   

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης ευχαρίστησε όλον τον μηχανισμό του δήμου Αθηναίων για τον άψογο συντονισμό και την επιτυχή έκβαση της δύσκολης αυτής επιχείρησης και συγκεκριμένα τη Δημοτική Αστυνομία, το Τμήμα Παιδικών Εξοχών και τις διευθύνσεις Καθαριότητας, Πρασίνου, Ανθρώπινου Δυναμικού, Πολιτικής Προστασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς και την υπηρεσία ενημέρωσης 1595.1 σχόλια :

23 είπε...

Μπραβο παιδια. Να ειστε περηφανοι για οτι κανατε. Ευγε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...