Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018

Δήμος Περιστερίου : Δικαίωση για 13ο και 14ο μισθό εργαζομένων ΙΔΑΧ και ΙΔΟΧ

Δικαίωση και θετικές αποφάσεις για την διεκδίκηση Δώρων Εορτών και Επιδόματος Αδείας, για εργαζομένους Ιδιωτικού Δικαίου Αόριστου και Ορισμένου Χρόνου του Δήμου Περιστερίου, που είχαν προσφύγει δικαστικά, μαζί με το Σύλλογο Εργαζομένων.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου, μετά από πολλαπλές συναντήσεις και συζητήσεις, όπου παρουσίασαν τις θέσεις, ενστάσεις και τα επιχειρήματα τους οι δυο πλευρές - δημοτική Αρχή και εργαζόμενοι - η διοίκηση του δήμου δεσμεύτηκε ότι, δεν θα ασκήσει έφεση και θα καταβάλλει τα χρήματα στους δικαιούχους δημοτικούς υπαλλήλους.

«Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Α. Παχατουρίδη που κατανοώντας το δίκαιο αίτημα μας, αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στους εργαζόμενους του Δήμου μας.

Συνάδελφοι, ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους και δίνουμε νέο ραντεβού για το Σεπτέμβριο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς, ώστε να ενημερωθούν οι δικαιούχοι για τον τρόπο και τον χρόνο πληρωμής», τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

1 σχόλια :

Kostas Xouris είπε...

ΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...