Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018

Στελέχη ΝΔ: Αναδιάταξη υπηρεσιών στο δημόσιο -Στο στόχαστρο και οι συμβασιούχοι

Στην προαναγγελία «απολύσεων» στο Δημόσιο και σε ευθεία «στοχοποποίηση» των συμβασιούχων, προχώρησαν οι εκπρόσωποι τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και Κώστας Κυρανάκης με παρεμβάσεις της, στα κανάλια.«Υπήρχε άλλος δρόμος για την κυβέρνηση» πέρα από την επιβολή φόρων υποστήριξε η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε την πάγια και εφαρμοσμένη θέση της Ν.Δ. για «περιορισμό δαπανών στο Δημόσιο».

Λίγο αργότερα διευκρίνισε ότι «δεν εννοούμε απολύσεις αλλά καταργήσεις και συγχωνεύσεις Οργανισμών και Εταιρειών οι οποίες στην πραγματικότητα δεν έχουν σήμερα κανένα ρόλο», όπως επί των ημερών τους θεώρησαν ότι δεν είχαν «κανένα ρόλο», οι σχολικοί φύλακες, οι καθαρίστριες και η Δημοτική Αστυνομία, η ΕΡΤ;


«Δεν υπάρχουν απολύσεις σε αυτό το σχέδιο αλλά υπάρχει μια αναδιάταξη» στο δημόσιο τομέα επανέλαβε παραλλάσσοντας τις λέξεις… γιατί «ηχούν λίγο παράξενα»… στα αυτιά μας.

Στους συμβασιούχους του Δημοσίου επιτέθηκε ο κ. Κυρανάκης

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ στοχοποίησε τους συμβασιούχους του Δημόσιου Τομέα και επιτέθηκε στην κυβέρνηση ότι τους έχει προσλάβει για να παρουσιάσει πτώση της ανεργίας!

«Το κομματικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ θα ξηλωθεί» έχει δηλώσει άλλωστε ο ίδιος ο Κυριάκος, σε ομιλία του εκδήλωση Ειδικών Κομματικών Στελεχών στις 3 Μαϊου του 2018. Ήταν άλλωστε πάγια τακτική Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ήταν να κρατούν ομήρους τους συμβασιούχους μεταφράζοντάς τους σε ψήφους με την υπόσχεση της εργασίας.

www.aftodioikisi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...