Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Πρόστιμο του Δημάρχου Τρικκαίων σε Αντιδήμαρχό του γιατί κάπνιζε

Πρόστιμο στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Φόρη Ρόμπο, ο οποίος εντοπίστηκε να καπνίζει σε κλειστό χώρο, παραδέχθηκε πως επέβαλλε ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, (σσ. φυσικά το πρόστιμο το επέβαλλε η Δημοτική Αστυνομία και όχι ο...ίδιος ο δήμαρχος) μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6:

«Προφανώς και ο νόμος ισχύει για όλους και πολύ περισσότερο ισχύει για τους αντιδημάρχους. Μπορεί τον Φόρη να τον αγαπώ ιδιαίτερα και να τον θεωρώ ικανότατο, αλλά αυτό που έκανε ήταν μεγάλο ατόπημα.

Είχα όντως πει ότι αν βρεθεί δικός μου αντιδήμαρχος να καπνίζει, θα τον παραιτήσω. Μιλούσαμε για μέσα στο Δημαρχείο όμως, όχι γενικώς. Αν και δεν είναι λιγότερο… βαρύ το ότι αναγκάστηκε να πληρώσει το πρόστιμο των 600 ευρώ του καταστηματάρχη, όπως και το δικό του των 50 ως καπνιστή. Έπρεπε να το είχε σκεφτεί νωρίτερα.

Αυτό που προσπαθούμε είναι να περάσουμε μια πολιτική που θα είναι προς όφελος της πόλης και της υγείας μας. Εξάλλου το ποσό του προστίμου πάει στην εφορία και όχι στο ταμείο του Δήμου. Συνεχίζουμε τους ελέγχους και όσο πάμε προς το Μύλο των Ξωτικών θα τους εντατικοποιήσουμε, θα κάνουμε ότι προβλέπει ο νόμος.

Οι καταστηματάρχες γκρινιάζουν ότι πάμε στοχοποιημένα προς αυτούς, όμως πάμε γιατί έχουμε καταγγελίες από τους δημότες, οι οποίοι διεκδικούνε τα δικαιώματα τους. Το 90% των περιπτώσεων που γράψαμε είναι μετά από καταγγελίες πολιτών, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.»

1 σχόλια :

Μάκης Δημάκης είπε...

Ειναι ρατσιστικο να στοχοποιουνται οι καπνιστες. Ολοι εχουν το δικαιωμα για ενα καλο τσιγαρο. Λευτερια στον αδερφο καομποη της Marlboro!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...