Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018

Ανάρτηση στο Fb του Αντιδήμαρχου Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας Αθήνας, Ανδρέα Βαρελά με αφορμή φωτογραφίες σταθμευμένου οχήματος σε ράμπα Α.μ.Ε.Α.

Τρεις Φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα όχημα του οποίου ο "μ@@@κ@ς" οδηγός (σσ. έτσι τον αναφέρει ο κ. Βαρελάς!), στάθμευσε μπροστά σε ράμπα Α.μ.Ε.Α. κλείνοντας την και την ίδια στιγμή, Δημοτικούς Αστυνομικούς του Δ. Αθηναίων να προσπαθούν να βοηθήσουν ένα άτομο με ειδικές ανάγκες στο καροτσάκι του, να κατεβεί από το πεζοδρόμιο, στάθηκε αφορμή για την παρακάτω ανάρτηση στο facebook, του Αντιδήμαρχου Κέντρου Πόλης και Δημοτικής Αστυνομίας Ανδρέα Βαρελά :
Λαρίσης και Πανόρμου,Αμπελόκηποι.Ο "κύριος"με το ασημί όχημα με την γνωστή λογική του νεοέλληνα "μ@@@@α" παρκάρω όπου γουστάρω και σας γράφω κανονικά, πάρκαρε και έκλεισε την ράμπα -διάβαση των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα, χρειάστηκε αρκετή ώρα να μεταβούν στο σημείο από την κεντρική Διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας Δημοτικοί Αστυνομικοί που βοήθησαν τους εγκλωβισμένους συνανθρώπους μας και αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος.  

Από τις 2 Απριλίου 2018 Ο νέος νόμος προβλέπει ότι όχημα που με οποιοδήποτε τρόπο εμποδίζει την ασφαλή και εύκολη πρόσβαση των ανθρώπων που έχουν κινητικά προβλήματα ή προβλήματα όρασης κλείνοντας τις ραμπες,τιμωρείται με άμεση αφαίρεση των πινακίδων και την υποχρέωση παράδοσης από τον παραβάτη σε διάστημα 5 ημερών της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος και το δίπλωμα οδήγησης τα οποία παραμένουν στα χέρια των ελεγκτικών μηχανισμών επί 2μηνο από την ημερομηνία παράδοσης, η μη συμμόρφωση του παραβάτη εντός του καθορισμένου χρόνου έχει και ποινική δίωξη.
Το χρηματικό πρόστιμο επιβάλλεται βάσει εισοδήματος το οποίο βεβαιώνεται στην ΔΟΥ του παραβάτη. 

Από την αρχή της εφαρμογής του νόμου ο συνολικός αριθμός των παραβάσεων που έχουν βεβαιωθεί από την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου μας ξεπερνούν τις 1000.
Ευχαριστώ τον φίλο γείτονα και συμμαθητή Γιώργο Καλογηρο που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω τις φωτογραφίες και να ευχαριστήσω την σύζυγο του που σαν ρεπορτερ- φωτογράφος τράβηξε τις φωτογραφίες αυτές. 
Το χρηματικό πρόστιμο επιβάλλεται βάσει εισοδήματος το οποίο βεβαιώνεται στην ΔΟΥ του παραβάτη. 
Από την αρχή της εφαρμογής του νόμου ο συνολικός αριθμός των παραβάσεων που έχουν βεβαιωθεί από την Δημοτική Αστυνομία του Δήμου μας ξεπερνούν τις 1000.Ευχαριστώ τον φίλο γείτονα και συμμαθητή Γιώργο Καλογηρο που μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω τις φωτογραφίες και να ευχαριστήσω την σύζυγο του που σαν ρεπορτερ- φωτογράφος τράβηξε τις φωτογραφίες αυτές.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση, ανάμεσα στα σχόλια διαβάσαμε και ένα πολύ εύστοχο, το οποίο μας εκφράζει ιδιαίτερα : «Μέλος της συντεχνίας των βαρβάρων που κατέχει με την αυθαιρεσία της τη χώρα. Κανένας συμβιβασμός με τη συντεχνία των βαρβάρων»...Εξαιρετικό!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...